2777
2789

تاپیک‌قبلیم‌‌گفتم‌که‌ ‌آنومالی دوتاکیست‌تومغزجنین‌نشون‌دادو

ویک‌خال‌توقلبش‌الان‌نشون‌دکتردادم‌میگه بایدمحض‌احتیاط امینوسنتزشی خیلی‌نگرانم‌ومیترسم‌‌ازش‌‌‌‌که‌بعدش‌سقط‌شه

وبچه‌سالم‌باشه‌چیکارکنم‌اخه😔

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان 

آمینوسنتز انجام بده نگران نباش چیزی نیست انشاالله که بچت سالمه🌺💕🌺💕

@ffffyyfff بیا راهنمایی

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امینو سنتز ریسک سقط داره 

از اونطرفم تولد بچه با مشکل هم یه ریسکه در هر صورت باید یه تصمیمی بگیری و خودتو برای احتمالات اماده کنی 

هر دوتاشم سخته 

چه ریسک سقط 

چه ریسک تولد فرزند همراه با مشکل 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بعد امینو سقط بشه؟؟این حرفارو از کجا میارید خدایی؟منم امینو دادم اصلا سخت نبود بچه مم الان دو سالشه ...

اخه‌میگن‌ممکنه‌کیسه‌ابش‌پاره‌شه‌ خودمم‌میترسم‌

بچه‌شمامشکلش‌چی‌بود‌عزیزم؟

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان 

امینو نکن یک ازمایش خون هست ک جایگزین امینو هست بگو اون رو بنویسه. امینو میگن 99 درصد اون 97 درصد ج میده. یکی از اشنایان ما امینو کرد بچه ش در اثر امینو سقط شد هفته بعد جواب ازمایش اومد ک بچه سالم بوده. خودم یک مقاله نوشتم با متخصصین صحبت مردم(برا روزنامه قدس) اخرش نفهمیدم متخصصین چرا میگن امینو کنید فقط یکیشون میگفت خب اون ازمایش خون جایگزین امینو دو درصد احتمال خطا داره. خب لامصب امینو عوضش احتمال سقط جنین داره... 

بقدری آسون و بدون درده ک باورت نمیشه

از نظر اینکه بگی احتمال سقط هست که اینم اصلا نیست ی رعایت خیلی جزئی میخواد . اون سوزن خیلی نازکه سریع کیسه دور جنین ترمیم میشه. وبازم کلی جیش میکنه کیسه پر میشه😂

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
اخه‌میگن‌ممکنه‌کیسه‌ابش‌پاره‌شه‌ خودمم‌میترسم‌ بچه‌شمامشکلش‌چی‌بود‌عزیزم؟

بیخود میگن.من غربالگری اول سونو خوب بود اما ازمایش گفت ریسک سندرم داری منم  فوری رفتم امینو شدم ک خداروشکر سالم بود.حتما حتما برو امینو.ی خانم بود با من نرفت امینو گفت اینا حرفای دکتراست بچه من سالمه بعد دنیا اومدنش فهمید سندرم داون داره بچه ش ینی دنیا رو سرش اوار شد 

امینو نکن یک ازمایش خون هست ک جایگزین امینو هست بگو اون رو بنویسه. امینو میگن 99 درصد اون 97 درصد ج ...

متخصصه با وقاحت نیگفت وقتی طرف بچه چنذمشه و مهم نیس ریسک سقط چ کاریه ازمایش خدن بده!!! همون امیند مینویسیم ولی اونا ک بارداری سختی داشتن و نگران سقطن ازمایش خون! انگار مثلا بچه ها عدس لوبیان ک خوب و بدشون کنی...