اینکارو نکن.، بعدش بیشتر عذاب میکشی چون. یا جواب نمیده یا اگه بده سرد جوابت نیده
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
خیلی سخته ولی بعد ی مدت یکم. بهتر میشی وعادت میکنی
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
عاشقش بودم باورم نمیشه تا الان ..امیدوارم خدا جوابشو بده
من ب خاطرش آبروم رفت تا سه ماه نتونستم از خونه بیرون برم لحظه ی آخر جلو همه گذاشت و رفت بعد از 7 ماه ک بلاکم کرده بود روز تولدش از بلاک بودن در آوردم الانم من دیگه شوهر دارم
فراموشش نکردم هنوز مدام آنلاین بودنش و چک میکنم ولی روز ب روز بهتر میشی ب این فک کن چقد تونست عذابت بده