2777
2789
عنوان

عکس خودم و جاری کدوم بهتریم 😀😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 47629 بازدید | 939 پست
دیر اومدی تموم شد

🤕ای بابا شانس

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوردا خییلی خوبن من هیچ بدی و اذیتی ازشون ندیدم بی آزارن ما ترکا ی ذره اخلاقای خاصی داریم😂😂😂

ترک ها آمادگی لازم برای گرفتن داماد کرد و دارن ها 

چون پسراشون جذاب و خانواده دوست هستن خوششون هم میاد 

اما برعکسش به نظرم سخته 

حرص نخور پوستت چروک میافته تو باید جوون بمونی بریم تاپیکای عکس، مردمو رصد کنیم 

کرک و پر ک برامون نمونده از این تایپکای پشم ریزون نینی سایت کم کم داره پوستمون لوچ میه

https://harfeto.timefriend.net/16501889289179

کردها ناراحت نشن ها

خیلی مهربونن و دوست داشتنی

ولی من دانشگاه رفتنی۵ تا دختر کورد بود اصلا میگفتم روی اینا خوشگل نیست به حدی خوشگل و جذاب بودن،حتی موهاشون فر یا مدلهای خوشگل میبستن کل پسرای دانشگاه عاشقشون بودن

چند روز نمیدونم چشون شده بود هیچ کدوم آرایش نمیکردن...واقعا همه هنگ بودیم انقدر آخه رنگ پریدگی و بد شدن...یه چیز میگم شما یه چیزی میخونین...واقعا نمیشد بهشون نگاه کرد،پسرا دیگه کلا ولشون کرده بودن🤕

به نظرم هیچ کسی مثل کوردها بلد نیست آرایش کنه خیلی خوب آرایش میکنن

با عرض معذرت این تاپیک به شدت حس بدی به ادم میده انگاری آدم افتاده بین یه سری ادم نژاد پرست که جز چ ...

دقیقا بعضیا دیگه جوری میگن فلان نژاد خوشگله و .... انگار افتخار کسب کردنه

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
ترک ها آمادگی لازم برای گرفتن داماد کرد و دارن ها  چون پسراشون جذاب و خانواده دوست هستن خوششون ...

ترکا آمادگی لازم برای گرفتن هر دامادی از هر خطه رو دارن ولی عروس گرفتن واسشون خیلیی سخته😂😂😂

خوش اومدی عشق مامان🤍💜💙🤎
کردها ناراحت نشن ها خیلی مهربونن و دوست داشتنی ولی من دانشگاه رفتنی۵ تا دختر کورد بود اصلا میگف ...

فرشته حسینی هم با اونهمه جذابیت بدون ارایش اینه .....همه ارایش میکنن 

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
کردها ناراحت نشن ها خیلی مهربونن و دوست داشتنی ولی من دانشگاه رفتنی۵ تا دختر کورد بود اصلا میگف ...

من میگم همه جا خوبوبدهست 

ارایش همه روتغییرمیده ن فقط کوردا

لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستیدممنونم💔😭