2777
2789
عنوان

به نظرتون قیمت طلا چطور میشه؟

243 بازدید | 24 پست

بالامیره یا پایین میاد؟

نمیدونم بفروشم یابخرم؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا رو بفروشم بزارم بانک سودبگیرم یا با این پولم برم طلا بخرم؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بنظرمن میره بالا..صبرکن چندماه بعد انتخابات میره بالا

واقعا؟

از کجا میدونی

من بدجور ضرر کردم😔😔😔

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰
طلا رو بفروشم بزارم بانک سودبگیرم یا با این پولم برم طلا بخرم؟

پول توبانک که اصلااااا ارزش نداره

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
من میخوام 100میلیون بخرم  منتها اواخر رمضان

یعنی خبر داری که بالا میره یا همینطوری میخری؟

من میخوام 100میلیون بخرم  منتها اواخر رمضان

یعنی بنطرتون میره بالا؟ بعد انتخابات دیگه.درسته؟ حدسه یا تحقیق میکنید

در مورد بورس وامونده هم اگه اطلاعات دارید بگید لطفا

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)