2777
2789
عنوان

ترمیم واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 79 پست
اخه بدبختي من مجردم مثلابرم عمل كنم جلوبابام چي بگم وايناخيلي سخته بعدش شهرخودم دكترخوب نداره متاسف ...

اره خب اینم هست 

منم تهران هبچکیو ندارم مامانم میگه بیا پیشم عمل کن ک مراقبت باشم جرأت نمیکنم میگم باز خونه خودم راحتم 

البته مبتونی عقد کردی یا نامزد کردی عمل کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته بگما من مامانم عمل کرده میگه عوارضش اینه ک دیگه ترشحاتش کامل بیرون نمیاد و مدام عفونت میگیره ب ...

جاي بخيه مي مونه؟ من ي دونش بزرگه اون يكي نه

چندوقت خوب شد؟ خونريزي داره يافقط درد

به وصالت،كه مراطاقت هجران تونيست💔مياد يه روزي كه من وتو مابشيم💞

[QUOTE=187428750]جاي بخيه مي مونه؟ من ي دونش بزرگه اون يكي نه چندوقت خوب شد؟ خونريزي داره يافقط درد[/Qم 

مامانم وقتی خواهرمو به دنیا آورد هم زمان عملشم کرد 

اره اذیتمال منم همینجوریم یکیش بزرگه یکیش کوچیک انقد داغونه ک نگو 

اصلا لامصب فاجعس

[QUOTE=187428750]جاي بخيه مي مونه؟ من ي دونش بزرگه اون يكي نه چندوقت خوب شد؟ خونريزي داره يافقط درد[ ...

ادم اگه لابياهاي خارجي رو ژل تزريق كنه اينارو مخفي ميكنه انگار نمي دونم شايدم اشتباه ميگم؟ هميشه اينطوري حس ميكنم

[QUOTE=187428750]جاي بخيه مي مونه؟ من ي دونش بزرگه اون يكي نه چندوقت خوب شد؟ خونريزي داره يافقط درد[ ...

هزینه عمل لابیا چقده؟؟،مال من بدبختی علاوه بربزرگی تیره هم هست...میدونی پاهامو دستام بدنم سفیده بعد اونجا سبزه😕😕😕 خیلی تو مخمه اگ خودمم سبزه بودم‌باز بهتربود

ادم اگه لابياهاي خارجي رو ژل تزريق كنه اينارو مخفي ميكنه انگار نمي دونم شايدم اشتباه ميگم؟ هميشه اين ...

ن عزیزم فک نکنم من یک کیلو ژل باید بزنم   

ما من فقط راه حلش اینه ک بکنم بندازم دور پیشی بخوره

ن عزیزم فک نکنم من یک کیلو ژل باید بزنم     ما من فقط راه حلش اینه ک بکنم بندازم دور پیش ...

من ميگم شايدچندسال ديگه ي راه راحت ترازجراحي بياد:(

واسه همين صبرميكنم

بی حسی ..و اینکه تا یکماه فک کنم نباید رابطه ذاشت دختر عموم انجام داده بود..بعد زایمانش دیگ زایمان ن ...

عه،،مندوماه و نیم رابطه نداشتم بعدش،همـون موقع زایمان گفته بودم....دیگه بعد دوماه و نیم همون حالت موند

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊