سلام بچه ها من میخوام این هفته برم واسه ترمیم بخاطر زایمان طبیعی که داشتم گشاد شدم ولی خیلی میترسم لطفا اونایی که تجربه داشتن کمی کمککنن مثلا بی حسی یا بیهشوش میکنن یا مثلا باید تا چه مدت رابطه نداشته ایا یعد عمل میشه بازم زایمان کرد لطفا بگید تا ماهم از تجربه های شما استفاده کنیم ممنون
من تجربه ای ندارم ولی تا جایی که میدونم بله میشه زایمان کرد دوباره
ولی دوباره باید ترمیم کرد
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نه بابا من زایمان هم نداشتم هنوز میخوام سز اختیاری کنم ولی خب اگه ترمیم کنی دوباره زایمان طبیعی کنی مشخصه دیگه باید دوباره ترمیم کرد
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍