2777
2789
عنوان

ترمیم واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 79 پست
اگر فقط بخایم تنگ بشه بازم باید بستری شیم؟اگر اره چند روز؟ خونریزی زیاد داره؟ راه رفتن چطور اذیت میش ...

من عمل رو انجام دادم 

واژینو پلاستی 

بدون درد 

خونریزی نداره فقط لکه بینی تا سه روز 

درد هم نداره چون بخیه ها از داخله 

چیزی حس نمیکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ميگم شايدچندسال ديگه ي راه راحت ترازجراحي بياد:( واسه همين صبرميكنم

الآنم لیزر هست 

من به جا دیدم خانمه با لیزر حین عمل هم حرف میزد هم می‌گفت هیچ دردی ندارم یه رب بعد از عملم نشسته بود می‌گفت بدون درد و خونریزیه 

ولی فک کنم دوبار باید برای لیزر بریم یه بارم باید بریم واسه جای اسکارش 

ولی لیزر هم تیرگی رفع می‌کنه هم شکلشو هلووو 

اگر فقط بخایم تنگ بشه بازم باید بستری شیم؟اگر اره چند روز؟ خونریزی زیاد داره؟ راه رفتن چطور اذیت میش ...

نه نمیشی،،همـن موقع زایمان قبلش بگو تتگش کنه یمی دوماهم فک کنم نباید رابطه داشته باشی

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
واییییی فدات شم از صبح نمیتونم یه نفرو پیدا کنم ازش سوال کنم مرسی که اومدی قدمت گلباران😍😂

فدات⁦❤️⁩😂

من دوسال پیش عمل کردم 

میتونم به جرئت بهت بگم عاالی شدم 

منم یه زایمان طبیعی داشتم 

و بعد زایمان گشااااد شدم🙄🥺

عزیزم من ترمیم کردم میخای بری بیمارستان یا مطب؟

فکر کنم بیمارستان بی حسی بود با بیهوش کردین؟بعد عمل میشه دوبارع زایمان کرد؟هزینش چقدر بود؟چقدر طول کشید جای بخیه هاتون خوب شه؟میگن بعد یه سال دوباره ب حالت اول برمیگرده درست؟

الآنم لیزر هست  من به جا دیدم خانمه با لیزر حین عمل هم حرف میزد هم می‌گفت هیچ دردی ندارم یه رب ...

باليزر بازبخيه ميخوره؟

به وصالت،كه مراطاقت هجران تونيست💔مياد يه روزي كه من وتو مابشيم💞

[QUOTE=187429801]نه نمیشی،،همـن موقع زایمان قبلش بگو تتگش کنه یمی دوماهم فک کنم نباید رابطه داشته باشی[/QUOTE

زایمان نداشتم و نخاهم داشت.ینی بخیه میزنن؟ البته یه کلیپی دیده بودم با یه دستگاه لیزر بود انگار میزدن داخل واژن تنگ میشد نمیدونم درست بود یا الکی

کجا انجام دادی؟هزینش زیاد شد؟

توی مطب شخصی 

بدون بیهوشی 

فقط با بیحسی موضعی 

اصلا چیزی از درد خس نکردم

وسال پیش هزینش شد ۲ تومن 

بیمارستان فک کنم ۵ تومن اینا بشه الان

[QUOTE=187429801]نه نمیشی،،همـن موقع زایمان قبلش بگو تتگش کنه یمی دوماهم فک کنم نباید رابطه داشته با ...

بخیه که اره میزنن مثل سزارین که بخیه داره ولی بخیه طبیعی کمتر از سزارینه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
فکر کنم بیمارستان بی حسی بود با بیهوش کردین؟بعد عمل میشه دوبارع زایمان کرد؟هزینش چقدر بود؟چقدر طول ک ...

من بیحسی بود 

اصلا درد احساس نکردم 

دکترم گفت میتونی زایمان طبیعی کنی 

اما به شرظی که بیای جای خودم 

وگرنه باز گشاد میشم .

هزینش ۲ تومن شد 

الان دو سال داره میگذره 

اولش خیلی تنگ شده بودم 

درحدی که نمیتونستم رابطه داشته باشم 

الان میزون شده