بهم اگ میحای رابطه رو تموم کن اگ نمیخای تموم نکن برام مهم نیست.
خیلی بهم برخورد و بهش پیام ندادم. اونم دیگه بهم پیام نداد. دارم دیوونه میشم. دلم خیلی براش تنگ شده. استوری که برا اون گذاشتم رو سین کرد اما جواب نداد😧😣
استوری گذاشتن و پروفایل گذاشتن خیلی خزه که منم متاسفانه گاهی انجام میدم😐 ولی طرف چه رل چه نامزد چه ...
دقیقا موافقم
شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم کسی را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟ فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اصلا شمارش رو سیو نداشتم از همون اولش خودش هم میدونه. وقتی که میخوام استوری براش بزارم شمارش سیو م ...
چرا؟ . پس شمارت و عوض کن بعد یه استوری بزار بنویس دوستان شمارم و عوض کردم به این دیگه پیام ندین . بعد به عشقت هم شمارت و نده این شمارت هم خواموش کن
من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ❤: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
بعد با خودت میگی من چقد دیوونه بودم که بخاطر همچین آدمی غصه میخوردم
به خودت برس از قبل بهتر و شیکتر شو
عکسای خوب بزار پروفایلت
بزار ببینه بسوزه پاره شه😁😁😁
شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم کسی را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟ فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
یه چند روز گوشبتو خاموش کن بزا نباشی حضورتو حس نکنه اگه دل تنگت شه میاد ولی اگه نیومد توام سعی کن فراموشش کنی
زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.