2777
2789
عنوان

هنوز بهم پیام نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 42 پست
استوری گذاشتن و پروفایل گذاشتن خیلی خزه که منم متاسفانه گاهی انجام میدم😐 ولی طرف چه رل چه نامزد چه ...

دقیقا موافقم

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نیمد چی؟؟

اونموقع یه استوری بزار بنویس موضوع آزاد 😐

شوخی میکنم بخندی🙃 ولی غصشو نخور سرتو گرم کن که بهش فکرنکنی  مثل الانه من که اومدم نینیسایت از غصه چرتو پرت میگم به زور میخندم😅

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اصلا شمارش رو سیو نداشتم از همون اولش خودش هم میدونه. وقتی که میخوام استوری براش بزارم شمارش سیو م ...

چرا؟ . پس شمارت و عوض کن بعد یه استوری بزار بنویس دوستان شمارم و عوض کردم به این دیگه پیام ندین . بعد به عشقت هم شمارت و نده این شمارت هم خواموش کن

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
بغضم رو چیکار کنم

سرتو گرم کن به مرور همچین فراموشش میکنی

بعد با خودت میگی من چقد دیوونه بودم که بخاطر همچین آدمی غصه میخوردم

به خودت برس از قبل بهتر و شیکتر شو

عکسای خوب بزار پروفایلت

بزار ببینه بسوزه پاره شه😁😁😁

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

یه چند روز گوشبتو خاموش کن بزا نباشی حضورتو حس نکنه اگه دل تنگت شه میاد ولی اگه نیومد توام سعی کن فراموشش کنی

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
نمیتونم 😟دلم نمیاد

میدونم خیلی سخته هیج کس اندازه من عاشق نیست باور کن.....تو خوبه یه مدت باهاش همصحبت بودی..من تا ابد حسرت همینش هم توی دلم میمونه....

ولی عزیز من خواهر من،وقتی نمیخواد چکار میتونی بکنی؟

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
سرتو گرم کن به مرور همچین فراموشش میکنی بعد با خودت میگی من چقد دیوونه بودم که بخاطر همچین آدمی غصه ...

منم همین کارو میخوام بکنم....ولی من باهاش در ارتباط نبودما فقط از دور دوسش داشتم

لامصب هر کاری میخوام بکنم تو فکرمه نمیتونم بیرونش کنممم

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊