2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 79 پست
من همش شک دارم میگم نکنه دوباره برگشتم به قبل ازدواجم که پریودام ده روزهم طول میکشید.میشه نیت حیض هم ...

عزیزم اگر خونریزیت از ده روز نمیگذره تا ده روز سر سوزن خون ببینی حیض میشه فردا هم لک ببینی اگر از ده روز نمیگذره چون روز دهم حیض میشه  وباز باید غسل کنی

اگر از ده روز میگذره حکمش فرق داره 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر خونریزیت از ده روز نمیگذره تا ده روز سر سوزن خون ببینی حیض میشه فردا هم لک ببینی اگر از ده ...

یعنی برم غسل کنم اگه فردا هیچ لک وخونی نبودروزه درسته وکامل میکنم.اگه وسطاش بازم لک دیدم باید قضاشو بجابیارم درسته؟

نوری همدانی

با دخول ک درهرصورت غسل واجب

بدون دخول:اگر خروج ترشحات همراه با اوج لذت (در اصطلاح ایشان، همراه با شهوت خاص) و سست‌ شدن باشد، آن شخص جنب شده‌ است اما اگر یکی از این نشانه‌ها یا هر دو وجود نداشت، ترشحات خارج‌شده منی نیست، مگر اینکه به روش دیگری اثبات شود

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
یعنی برم غسل کنم اگه فردا هیچ لک وخونی نبودروزه درسته وکامل میکنم.اگه وسطاش بازم لک دیدم باید قضاشو ...

ببین من دورت بگردم 

شما میگی خونریزی من هفت روزه هستش 

پس منظم وهفت روزه ای 

زنی که خونریزیش منظم دوحالت داره 

اگر این خونریزی از ده روز نمیگذره (بیشتر از ده روز نمیشه)

تو یه لک کوچیکم ببینی حیض هست وباید غسل حیض کنی

اکر خونریزیت از ده روز میگذره(بیشتر از ده روز میشه )

به تعداد روزهای عادتت که هفت روزه حیض وبقیه استحاضه و عمل ب دستورات استحاضه

دستورات استحاضه چیه؟

الان شما مگه خونریزیت از ده روز میگذره؟؟؟؟؟؟

تا خود ده روزم نه ها بیشتر از ده روز

نه

اگر میدونی ک خونریزیت بیشتر از ده روز نمیشه واز ده روز نمیگذره ک گفتم تا ده روز هر لکی حیض

ممنون من رفتم

برو غسل کن به نیت مافی الذمه 

نیت روزه کن وفردا زنگ بزن ۰۹۶۴۰ راهنماییت میکنن