2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به مرجع داره اخه 

بله، طبق مرجع خودش باید عمل کنه.

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
ممنونم از راهنماییتون من. رفتم غسل کنم.همون نیت مافی الذمه کافیه؟

بله درباره پاکی وسط حیض اسم مرجعت نگفتی

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
ببین شما پارسال با عذر موجه شرعی روزه نگرفتی اگر با عذر موجه شرعی روزه نگیری باید تا رمضان سال بعد ب ...

ببخشین من منظورم این بود که تا اول رمضون امسال نتونستم کفاره بدم کفاره من دوبرابر میشه یا چی ؟ یا چون دیرکرد داشتم برام گناه کبیره میشه؟ الان تکلیف من چیه ؟ من سال قبل با عذر شرعی موجه روزه نگرفتم و با همان عذر تا اول ماه رمضون امسال هم قضا نگزفتم و کفاره هم ندادم الان من باید چیکار کنم؟ کفاره هر روز من مبلغش چقد میشه؟

خدایا هر چی شکرت بگویم بازم خیلی خیلی کمه.پس هوای دلمو داشته باش
میشه جواب بدین اگه عسل واجب باشم برم حموم؟

مرجعت کی بود بانو

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
ببخشین من منظورم این بود که تا اول رمضون امسال نتونستم کفاره بدم کفاره من دوبرابر میشه یا چی ؟ یا چو ...

تا ماه رمضان امسال ک کفاره گردنت نبود عزیزم فقط قضاش گردنت بود ولی چون عمدا قضاش نگرفتی الان باید هم کفاره بدی وهم قضاش بگیری 

برای کفاره ۷۵۰گرم نان یا ماکارونی یا هرچیزی ک طعام محسوب میشه ب فقیر باید بدی به ازای هرروز

اقای خامنه ای

اقای خامنه ای پاکی وسط حیض رو پاک نمیدونن