2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 79 پست
تا ماه رمضان امسال ک کفاره گردنت نبود عزیزم فقط قضاش گردنت بود ولی چون عمدا قضاش نگرفتی الان باید هم ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون. ولی من از عمد قضا رو نگرفتم بیماری داشتم ولی شکر خدا این ماه رمضون دکترم بهم اجازه داد بگیرم پس الان من فقط همون کفاره رو باید بدم درسته ؟ و کفاره اضافی یا دو برابر برام نیست؟ و قضای روزه هم ازم ساقط شده؟ درسته؟

اخه خانومی من شنیده بودم اگه تا ماه رمضون بعدی با عذرشرعی نتونیم قضا رو بجا آوریم باید کفاره بدیم و اگه تا شروع ماه رمضون جدید کفاره ندیم کفاره دوبرابر میشه و این حرفا. منم سوالم این بود آیا کفاره من چون مونده دوبرابر میشه یا همونه؟

وقت گرانبهاتونوگرفتم ممنون از راهنمایی دقیقتون

نماز و روزه هاتون مقبول درگاهحق و تنتون سلامت🌷🌷🌷

خدایا هر چی شکرت بگویم بازم خیلی خیلی کمه.پس هوای دلمو داشته باش
ممنون عزیزم از راهنماییتون. ولی من از عمد قضا رو نگرفتم بیماری داشتم ولی شکر خدا این ماه رمضون دکترم ...

نه دیگه اگر مجدد تا رمضان سال بعدش هم عذر موجه شرعی داشتی ونتونستی قضا بگیری باید کفاره بدی و‌قضای روزه ساقط میشه از گردنت 

شما تازه کفاره گردنت رفته چون نتونستی بگیری ودوبرابر نشد

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه اگر مجدد تا رمضان سال بعدش هم عذر موجه شرعی داشتی ونتونستی قضا بگیری باید کفاره بدی و‌قضای ر ...

ممنون بانو جان از پاسخگویی پرواضحتون. 🙏🙏🙏🙏

خدایا هر چی شکرت بگویم بازم خیلی خیلی کمه.پس هوای دلمو داشته باش
اگر عادت ماهیانه منظمی دارید مثلا هفت روزه چنانچه خون ریزی از ده روز نمیگذره همه حیض چنانچه از ده رو ...

ببخشید من پریودیم فقد سه روزه همش بعد قطع میشه شاید قبل ۵روزش فقد لک ببینم همین مشکلی ک نداره؟

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
ببخشید من پریودیم فقد سه روزه همش بعد قطع میشه شاید قبل ۵روزش فقد لک ببینم همین مشکلی ک نداره؟

حداقل تعداد روز حیض سه روز هستش 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴