2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 48 پست
نکش خودتو اگه قصدشو داری عزیزم... توروخدا این کارو نکن خودکشی جز تباهی هیچی توش نیست حسف تو نیست ...

اخرش که میمیریم

الانم زندگی نیست که 😂

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینکارو نکنی ها اونایی که تجربه نزدیک مرگ داشتن همشون بعد مرگ اوباشان خوب بوده الا اونا که خودکشی کر ...

الانم توی عذابیم و راهی نیست

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
به نظرت خودکشی کنی راحت میشی؟ این چه طرز فکریه؟ به اون دنیا اعتقادی نداری؟ 

چیکار کنم راحت شم؟ راهی دیگه باشه استقبال میکنم

نمیخوام نصحیتت کنم چون من خودم تا حالا 3 بار تصمیم جدی گرفتم اما ناموفق 

فقط اینو بهت بگم الان چندماه گذشته و من خوشحالم که خودمو نابود نکردم، چون فهمیدم مشکل های من خیلی ساده تر از چیزی بودن که فکر میکردم، و اصلا اهمیتی نداره 

این رو اون موقع نمیدونستم، اما الان میدونم 

به قول یه بزرگی برای خودکشی بالکن همیشه آماده است 

تو صبر کن اگر تا چند هفته دیگه آروم نشدی بعدش یه کاری بکن 

واسه خودکشی هیچوقت دیر نیست

تلاش کن، اگر نشد، دوباره تلاش کن _عضو اکیپ ماورایی
چیکار کنم راحت شم؟ راهی دیگه باشه استقبال میکنم

صبر. مگه فقط کسی که داره عذاب میکشه شمایی جانم؟ عذاب و وحشت اون دنیا بی نهایت بدتر از اینجاست. میخوای جون خودتو بگیری راحت بشی غافل از اینکه میری جایی که 10000000 برابر بدتر از اینجاس. مگه فقط شمایی که صبرت تموم شده؟ زندگی خوبی نداری؟ خیلیا مثل شمان

الان بالاخره تمام میشه یه روزی به مرگ طبیعی میمیری و بعدش زندگی راحتی داری اون دنیا،درضمن همین دنیا هم شرایط پایدار نیست و با صبرو استقامت انشالله تغیر میکنه و به آرامش میرسی

نمیخوام نصحیتت کنم چون من خودم تا حالا 3 بار تصمیم جدی گرفتم اما ناموفق  فقط اینو بهت بگم الان ...

۴ ساله شایدم بیشتر شدید بهش فک میکنم

دو سال پیش یه بار با قرص انجامش دادم یهویی شد توی این مدت اتفاقای زیادی افتادن که امیدوارو نا امید شدم ، ولی دیگه خسته شدم وقتی تمام روزات برات عذابن و هر روز احساس میکنی داری میمیری ، چرا یه بار نباید راحت کنم خودمو

صبر. مگه فقط کسی که داره عذاب میکشه شمایی جانم؟ عذاب و وحشت اون دنیا بی نهایت بدتر از اینجاست. میخوا ...

اره خیلیا مثل منن حتی خیلیا بدتر از منن ولی من اینم من دیگه نمیکشم خیلی خستم هیچ جوره هم یکم بهتر هم نمیشم چه فایده این زندگی؟

خو مشکلت چیه؟ تا این حد مشکل بزرگیه که خودکشی کنی؟یخورده فکر بکن بالاخره یه راهی پیدا میشه مشکلتو حل ...

۵ساله شایدم دارع میشه۶ سال که دارم دستو پا میزنم حلش منم ۴ ساله دارم به خودکشی فک‌ میکنم ، همه راهی رفتم ، خسته شدم دیگه

بااین حرفاتو‌خودتو گول نزن

عذاب اونجا بااینجا اصلا قابل مقایسه نیست

تحمل کن تموم میشه میره پی کارش

توکل کن به خدا،مشکلات تم ایشالله حل میشن

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

الان بالاخره تمام میشه یه روزی به مرگ طبیعی میمیری و بعدش زندگی راحتی داری اون دنیا،درضمن همین دنیا ...

منم به امید همینا موندم که یه روز خوب بیاد ولی نمیاد ،چرا تا الان هیچی نشده؟؟

۴ ساله شایدم بیشتر شدید بهش فک میکنم دو سال پیش یه بار با قرص انجامش دادم یهویی شد توی این مدت اتفا ...

چرا سعی نمیکنی مشکلت رو حل کنی 

به نظر من کسی که تصمیم میگیره یه آدم بکشه خیلی شجاعه و اوه اون آدم خودش باشه خیلی شجاع تره و زمانی که بدونه بعد از مرگش چقدر بدش رو میگن و ابروش میره و اینا... بسیار بسیار شجاع تره 

و تو با این همه شجاعت چرا با مشکلاتت نمیجنگی 

تلاش کن، اگر نشد، دوباره تلاش کن _عضو اکیپ ماورایی