2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 48 پست
بااین حرفاتو‌خودتو گول نزن عذاب اونجا بااینجا اصلا قابل مقایسه نیست تحمل کن تموم میشه میره پی کارش ...

اصلا از کجا معلوم اون دنیا هم نرم جهنم حتی اگه مرگم طبیعی باشع و خودکشی نباشه؟؟

پس چه فرقی داره دیگه آخرش جهنمه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم به امید همینا موندم که یه روز خوب بیاد ولی نمیاد ،چرا تا الان هیچی نشده؟؟

چون صبرت کمه فقط کاری نکن که راه برگشت نداشته باشی برو تجربه های نزدیک به مرگ اونا که خودکشی کردنو بخون بری بخونیا تنبلی نکنی

چرا سعی نمیکنی مشکلت رو حل کنی  به نظر من کسی که تصمیم میگیره یه آدم بکشه خیلی شجاعه و اوه اون ...

بخدا ۵.۶ سالع دارم میجنگم ، هر روز بدبختی عذاب ولی کو نتیجه؟ همش همون اوضاع

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
چون صبرت کمه فقط کاری نکن که راه برگشت نداشته باشی برو تجربه های نزدیک به مرگ اونا که خودکشی کردنو ب ...

۶ سال تلاش کردن کافی نیست دیگه؟ خسته شدم

منم به امید همینا موندم که یه روز خوب بیاد ولی نمیاد ،چرا تا الان هیچی نشده؟؟

اگه مشکل مالیه که قابل حله اگه مشکل پدر و مادر و خانوادگیه اونم بزرگ بشی بری زیر یه سقف‌ با یه آدم درست حسابی حل میشه دیگه

مرفه بی‌‌درد

۶ سال تلاش کردن کافی نیست دیگه؟ خسته شدم

ببین سعی کن بری قانون جذب و اینجور مسایلو یاد بگیری سعی کن ناامیدی بزاری کنار امیدوار باشی و نسبت به همه چی مثبت فکر کنی بهت قول میدم همه چی خودبخود درست شه

اصلا از کجا معلوم اون دنیا هم نرم جهنم حتی اگه مرگم طبیعی باشع و خودکشی نباشه؟؟ پس چه فرقی داره دیگ ...

جهنم خودکشی ابدیه

خدا مهربونه ،به خودش توکل کنی تحمل کنی تافرصت داری توبه کنی بری سمتش گناهاتم میبخشه

خودتو بااین‌حرفا گول نزن عزیزم

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

اگه مشکل مالیه که قابل حله اگه مشکل پدر و مادر و خانوادگیه اونم بزرگ بشی بری زیر یه سقف‌ با یه آدم د ...

مالی نیست پدر مادر هست ولی یه جوری نیست با جدا شدن ازشون حل شه و هزار تا چیز دیگه هست

ببین سعی کن بری قانون جذب و اینجور مسایلو یاد بگیری سعی کن ناامیدی بزاری کنار امیدوار باشی و نسبت به ...

امتحان کردم نشد

مالی نیست پدر مادر هست ولی یه جوری نیست با جدا شدن ازشون حل شه و هزار تا چیز دیگه هست

مشکل خانوادگی همین که مستقل شی حل میشه مثلا شما فرض کن اصلا مهاجرت کنی به یه کشور دیگه، ما داشتیم تو خانوادهمون دیگه کسی کاری به کارت نداره، پس عملاً مشکل غیرقابل حل نداریم مگر اینکه شما یه بیماری خاص یا یه مشکلی خودتون داشته باشید، واقعاً فکر کنید در همین جهان خیلی‌ها هستن که مثلاً فلج مادرزادن آیا باید خودکشی کنن وقتی اونا میتونن به زندگی ادامه بدن با اینکه توانایی انجام خیلی از کارها رو ندارن آیا شما کمتر از اونایی؟

یه سر به بیماران خاص یا قطع نخاعی بزن انوقت میفهمید زندگی برای بعضی آدم‌ها شاید از جهنم هم سخت تر باشه.

مرفه بی‌‌درد

مشکل خانوادگی همین که مستقل شی حل میشه مثلا شما فرض کن اصلا مهاجرت کنی به یه کشور دیگه، ما داشتیم تو ...

مشکلات جسمی خیلی سختن ولی مشکلات روحی خیلی بدترن 

مشکل من چیزیه که شاید با جا به جا کردن کشورم حل شه!

مشکلات جسمی خیلی سختن ولی مشکلات روحی خیلی بدترن  مشکل من چیزیه که شاید با جا به جا کردن کشورم ...

پس تصمیم جدی بگیر و مهاجرت کن، اگه انقدری که تو خودکشی کوشایی تو مهاجرت کوشا باشی بهترین کشورای دنیا می‌خوانت تمام.

مرفه بی‌‌درد

پس تصمیم جدی بگیر و مهاجرت کن، اگه انقدری که تو خودکشی کوشایی تو مهاجرت کوشا باشی بهترین کشورای دنیا ...

مهاجرت کردن مگه الکیه؟ پول میخواد ، جرئت میخواد، هزار تااا بدو بدو داره