2777
2789
عنوان

توروخدابیاین،پریودنمیشم

193 بازدید | 14 پست

چهارماهه پریودم بهم ریخته ،اولاش دوسه روز یبار فقط لکه بینی بود و اصلا خونریزی پریودی نداشتم بعدش اون لکه بینی هم قط شد،اخرین موعدم ی لخته خون اومد وتموم....سونوگرافی دادم گفت کیست نداری معاینه شدم ک عفونت و اینانداشتم گفت سالمی الان چهارماهه پریودنمیشم و حامله هم نیستم.۲۲سالمه بچه ندارم...بگین چیکارکنم

ی ماه قرص لاغری سی گل بوستان خوردم تاثیر نداشت بعداون این بلا سرم اومد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ۶ماه پیش کرونا گرفتم،۲۲سالمه علائمتون چیه

آزمایش ذخیره دادم معلوم شد...علائمش تو هرکس متفاوته...من از دکتر زنان پرسیدم گفت متاسفانه کرونا میتونه تخمدانهارو درگیر کنه من خودم ذخیره م خوب بود بعد کرونا نصف شد ....دکتر گفت خیلی از زنها بعد کرونا دچار مشکل شدت و هنوز خیلی هاشون خبر ندارن.بخاطر هنین میگم برو ازمایش هورمون بده چون فقط با اون مشخص میشه

آزمایش ذخیره دادم معلوم شد...علائمش تو هرکس متفاوته...من از دکتر زنان پرسیدم گفت متاسفانه کرونا میتو ...

اره کرونا گرفتم چندوقت بعدش اینجورشدم من هنوز۲۲سالم نشده خیلی ترسیدم اگ یائسه بشم چی

پریودهای قبلیت منظم بود ؟حجمش کم نشده بود قبل قطع کامل؟

ماه اول چندروز معذرت میخام خون خیلی سیاه و کم اومد بعد اون لکه بینی هام شروع شد و پریودی نداشتم رفتم دکتر قرص اگنوگل و فمودین و گلوکوفاژداداوناروخوردم لکه بینیم قط شد اما پریودنشدم هنوز...البته یه بسته روکین داد گف بخور تا درست شه احتمالا هورمونات بهم ریخته اماچون تواقدامم نخوردم

ماه اول چندروز معذرت میخام خون خیلی سیاه و کم اومد بعد اون لکه بینی هام شروع شد و پریودی نداشتم رفتم ...

یا تنبلی تخمدان داری یا ذخیره کم...خواهش میکنم ولش نکن حتما ازمایش بده چون ۴ ماه زمان کمی نیست .

یا تنبلی تخمدان داری یا ذخیره کم...خواهش میکنم ولش نکن حتما ازمایش بده چون ۴ ماه زمان کمی نیست .

سونو ک دادم گف مشکلی نداری...نمیدونم خودم میگم شایدبخاطر اون قرصای لاغری اینجوری شدم