2777
2789

تا حالا نزاشتم کسی از این حسم باخبر بشه حتی همسرم...

می‌دونم الان همه میخواهید سرزنشم کنید و برید بالای منبر .....من خودم می‌دونم این احساسم اصلا درست نیست سالها باهاش جنگیدم و نادیده گرفتم و تو دلم دارمش  

من پیر زن پیر مردا رو دوست ندارم اصلا دست خودم نیست ...بخدا می‌دونم وجودشان پر از برکت هست و احترامشون واجب...بخاطر همین مرتب به پدر بزرگ و مادر بزرگای خودم و همسرم سر میزنم حتی تو خونشون کار میکنم که اذیت نشن...ولی کلا یه حس خاصی دارم نسبت به سن بالاها ...باز پدر بزرگ و مادر بزرگای خودم رو بخوره دوست دارم ولی از بقیه سن بالاها خوشم نمیاد...

از این حسم بدم میاد فکر میکنم بدجنسی میکنم یا قدر نشناس هستم...حالا کسی اینجوری بوده تا حالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من عاشقشونم

بخصوص پیرمردها دلم براشون آتیش میگیره گاهی

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)

منم یکم اینجوریم البته بیامرزدش ن. من همیشه بچه بودم از مدرسه میومدیم با داداشام مامانم خونه مادربزرگ بود ما خودمون اگه ناهار بود باید گرم میکردیم اگه نبود باید تخم مرغی چیزی آماده میکردیم نگو شکمویی ولی دوتا پسر و یه دختر دبستانی کاری بلد نیسن ولی ما باید خونه راهم تمیز میکردیم حتی تا مامانمون وقتی میاد بابام نزندش چرا رفته همش پیش مادر😪