2777
2789
عنوان

بارداری

144 بازدید | 30 پست

خانوما من تو ۱۳ هفته هستم و ۴روز دیگه میرم تو ماه چهارم دکتر جنسیت رو بهم گفت پسر بنظرتون درسته یا احتمال خطا هست .کسی بوده تو هفته ۱۳ جنسیت رو دکتر بهش گفته باشه و درست بوده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

استارتر من قرص اورژانسی خوردم و ۶روز بعدش پریودشدم

هنوزم ممکنه حامله باشم؟ توروخدا کمکم کن

حال دلم خیلی بده محتاج دعاتونم..میگن دعای نینی سایتی ها زودمیگیره😔اگه صلوات فرستادی خبرم کن منم برات بفرستم

عزیزم شما ۳ ماهت تموم شده تو ماه چهارمی

۱۲ هفته و ۶ روز ۳ ماه تمام

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

شماهم کمر و زیر دلت درد میکنه؟ تیر میکشن یهو؟ حالت تهوع هات بهتر شدن؟ ببخش اینقدر سوال میپرسم. میدونی ما خونمون طبقه سومه و بدون آسانسور بالا پایین شدن از پله خیلی برام سخته به این دلیل خیلی دیر به دیر دکتر میرم

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...