bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان نامزدم | مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 56 پست سلام خانوما خوب هستین میگم دوبار زنگ زدم بهش امروز جواب نداد الان انلاین شده و چیزی نگفته چجوری رفتار کنم پیام ندم تا خودش نداده اومد اصلن به روش نیارم چرا جواب ندادی؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/02/04 | 23:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 گفتم شاید کار داشته متوجه نشده. مردا مثل ما دقیق نیستن و ظرایف رفتاریو نمیدونن حالا بزارم تا فردا اگه خبری نشد پی گیر شم چطوره؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35513 میترسم فک کنه اویزونشم یه مدت تموم شد به خاطر این رفتارم چرا ادامه میدی این رابطه سمی رو؟ آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13887 حالا بزارم تا فردا اگه خبری نشد پی گیر شم چطوره؟ اگه خوابت میبره و هی فکر نمیکنی ایرادی نداره فردا تماس بگیری. حرفم اینه از الان نذار دلخوریا جمع بشه.
malakegham عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 598 سرد و بی محبت واسه یه ثانیشه یه چیزی بدتر از اینی که گفتی انقدم خوب رفتار میکنم تا یاد بگیره ولی انگ ... وای چه بدکاش آدمها میفهمیدن چای که سرد میشه میندازنش دورنگهش نمیدارننمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن سرد باشن جذاب ترن🤢 جوان ز حادثه ای صدسال پیر میشود گاهی......
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 اگه خوابت میبره و هی فکر نمیکنی ایرادی نداره فردا تماس بگیری. حرفم اینه از الان نذار دلخوریا جمع بشه ... دورت بگردم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 وای چه بد کاش آدمها میفهمیدن چای که سرد میشه میندازنش دور نگهش نمیدارن نمیدونم چرا بعضی ها فکر می ... ددقیقا حالم خوب نیست برام دعا کنین تورو خدا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
malakegham عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 598 ددقیقا حالم خوب نیست برام دعا کنین تورو خدا انشاالله که خدا خودش کمکت میکنه آجینمیخام تو دلتو خالی کنما خودت صلاح زندگیتو بیشتر میدونیولی زن نیاز به توجه و محبت دارهسرد بودن این آقا فردا روز تو زندگی مشترکت تاثیر داره خیلی زیادمیتونی تحمل کنی؟ جوان ز حادثه ای صدسال پیر میشود گاهی......
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 انشاالله که خدا خودش کمکت میکنه آجی نمیخام تو دلتو خالی کنما خودت صلاح زندگیتو بیشتر میدونی ولی زن ... فدات شم حاجت روا شی به حق امام رضا عاشقشم فقد در جواب سوالت اینو میگم احساس میکنم البته احساسمع عقد کنیم خوب میشه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
malakegham عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 598 فدات شم حاجت روا شی به حق امام رضا عاشقشم فقد در جواب سوالت اینو میگم احساس میکنم البته ... قبل عقد کردنتون حتما برو پیش مشاورحتما حتمامطمئن باش فقط پیش مشاور بری میتونه راهنماییت کنه شاید عقد کردین خدایی نکرده این آقا همینجوری مونداونوقت شما می مونی و پشیمونی جوان ز حادثه ای صدسال پیر میشود گاهی......
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 قبل عقد کردنتون حتما برو پیش مشاور حتما حتما مطمئن باش فقط پیش مشاور بدی میتونه راهنماییت کنه شاید ... فقد به دعاتون احتیاج دارم دعام کن تورو خدا انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
malakegham عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 598 فقد به دعاتون احتیاج دارم دعام کن تورو خدا انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی انشاالله که خدا هیچ کسو پشیمون نکنه شماهم زندگیت روبه راه شهبه حق همین ماه عزیزمشکل زندگی همه حل شه🙏 جوان ز حادثه ای صدسال پیر میشود گاهی......
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 انشاالله که خدا هیچ کسو پشیمون نکنه شماهم زندگیت روبه راه شه به حق همین ماه عزیز مشکل زندگی ... انشالله آمین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین