2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 56 پست
گفتم شاید کار داشته متوجه نشده. مردا مثل ما دقیق نیستن و ظرایف رفتاریو نمیدونن

حالا بزارم تا فردا اگه خبری نشد پی گیر شم چطوره؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سرد و بی محبت واسه یه ثانیشه یه چیزی بدتر از اینی که گفتی انقدم خوب رفتار میکنم تا یاد بگیره ولی انگ ...

وای چه بد

کاش آدمها میفهمیدن چای که سرد میشه میندازنش دور

نگهش نمیدارن

نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن سرد باشن جذاب ترن🤢

جوان ز حادثه ای صدسال پیر میشود گاهی......
اگه خوابت میبره و هی فکر نمیکنی ایرادی نداره فردا تماس بگیری. حرفم اینه از الان نذار دلخوریا جمع بشه ...

دورت بگردم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
وای چه بد کاش آدمها میفهمیدن چای که سرد میشه میندازنش دور نگهش نمیدارن نمیدونم چرا بعضی ها فکر می ...

ددقیقا حالم خوب نیست برام دعا کنین تورو خدا

ددقیقا حالم خوب نیست برام دعا کنین تورو خدا

انشاالله که خدا خودش کمکت میکنه آجی

نمیخام تو دلتو خالی کنما خودت صلاح زندگیتو بیشتر میدونی

ولی زن نیاز به توجه و محبت داره

سرد بودن این آقا فردا روز تو زندگی مشترکت تاثیر داره خیلی زیاد

میتونی تحمل کنی؟

انشاالله که خدا خودش کمکت میکنه آجی نمیخام تو دلتو خالی کنما خودت صلاح زندگیتو بیشتر میدونی ولی زن ...

فدات شم حاجت روا شی به حق امام رضا 

عاشقشم فقد در جواب سوالت اینو میگم  احساس میکنم البته احساسمع عقد کنیم خوب میشه 

فدات شم حاجت روا شی به حق امام رضا  عاشقشم فقد در جواب سوالت اینو میگم  احساس میکنم البته ...

قبل عقد کردنتون حتما برو پیش مشاور

حتما حتما

مطمئن باش فقط پیش مشاور بری میتونه راهنماییت کنه شاید عقد کردین خدایی نکرده این آقا همینجوری موند

اونوقت شما می مونی و پشیمونی

قبل عقد کردنتون حتما برو پیش مشاور حتما حتما مطمئن باش فقط پیش مشاور بدی میتونه راهنماییت کنه شاید ...

فقد به دعاتون احتیاج دارم دعام کن تورو خدا انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی 

فقد به دعاتون احتیاج دارم دعام کن تورو خدا انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی 

انشاالله که خدا هیچ کسو پشیمون نکنه 

شماهم زندگیت روبه راه شه

به حق همین ماه عزیز

مشکل زندگی  همه حل شه🙏

انشاالله که خدا هیچ کسو پشیمون نکنه  شماهم زندگیت روبه راه شه به حق همین ماه عزیز مشکل زندگی ...

انشالله آمین