bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان نامزدم | مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 56 پست سلام خانوما خوب هستین میگم دوبار زنگ زدم بهش امروز جواب نداد الان انلاین شده و چیزی نگفته چجوری رفتار کنم پیام ندم تا خودش نداده اومد اصلن به روش نیارم چرا جواب ندادی؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/02/04 | 23:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 خیلی آروم باهاش برخورد کن و علتشو بپرس. بدون دعوا فدات شم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 بزار ببین خودش پیام میده یا نه نداد توام پیام نده اره باید این کارو کنم یه مدت به خاطر اویزون بودن من تموم شد بینمون الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 چیزی نگو تا خودش بگ چشم قربونت بشم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
goliiiii_k عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 284 اخه میگم یه جوری نشه نامزدته دیگهه من بودم لحظه اولی پاچشو میگرفتم یا اینکه شاید ازم دلخور باشه دلیلشو میپرسیدم
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 چرا جوابت رو نداده؟ قهرید مگ نمیدونم ولا دلیلش چیه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 خودت پیام بده. البته نه با بداخلاقی اخه دوس ندارم دیگه اویزونش باشم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
malakegham عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 598 اره باید این کارو کنم یه مدت به خاطر اویزون بودن من تموم شد بینمون نامزدت کلا سرد و بی محبته؟یا نه امرور فقط اینجوری شدهچند وقته نامزد هستید؟ جوان ز حادثه ای صدسال پیر میشود گاهی......
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 پس بهتره پیگیر بشی البته دوره ی شناخت هستی و بهتره رفتاراش رو خوب زیر نظر بگیری میترسم فک کنه اویزونشم یه مدت تموم شد به خاطر این رفتارم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 نامزدته دیگهه من بودم لحظه اولی پاچشو میگرفتم یا اینکه شاید ازم دلخور باشه دلیلشو میپرسیدم اخه یه مدت سر اویزون بودن من تموم شد بود الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13887 اخه دوس ندارم دیگه اویزونش باشم آخه این دلخوریا روابطو خراب میکنه
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 نامزدت کلا سرد و بی محبته؟ یا نه امرور فقط اینجوری شده چند وقته نامزد هستید؟ سرد و بی محبت واسه یه ثانیشه یه چیزی بدتر از اینی که گفتی انقدم خوب رفتار میکنم تا یاد بگیره ولی انگار نه انگار الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 آخه این دلخوریا روابطو خراب میکنه خب آخه دلیلی نبود واسه جواب ندادن الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ellery عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2982 چشم قربونت بشم بی بلا خدانکنه عزیز دختری در من ساز امیدواری می نوازد💃🍂
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13887 خب آخه دلیلی نبود واسه جواب ندادن گفتم شاید کار داشته متوجه نشده. مردا مثل ما دقیق نیستن و ظرایف رفتاریو نمیدونن
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 بی بلا خدانکنه عزیز 😘 الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین