bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 عنوان نامزدم | مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 56 پست سلام خانوما خوب هستین میگم دوبار زنگ زدم بهش امروز جواب نداد الان انلاین شده و چیزی نگفته چجوری رفتار کنم پیام ندم تا خودش نداده اومد اصلن به روش نیارم چرا جواب ندادی؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/02/04 | 23:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 لابد کار داشته صدا رو نشنیده. حالا یه پیام بده اخه انلاین شده و هیچ نگفته الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
shirin۷۴ عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 1682 خیلی آروم باهاش برخورد کن و علتشو بپرس. بدون دعوا درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
malakegham عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 598 بزار ببین خودش پیام میده یا نهنداد توام پیام نده جوان ز حادثه ای صدسال پیر میشود گاهی......
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 نامزد یعنی عقد؟ اگر بله حق داری سوال کنی کجا بوده و چرا جواب نداده اما اگر همون دوست پسره که ... دوست پسر نیست نامزدم انگشترش دستمه عقد نه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 توام جوابشو نده دوسه روز غیب شو😞 مرسی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 محرمید؟ عقدی نه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13884 اخه انلاین شده و هیچ نگفته خودت پیام بده. البته نه با بداخلاقی
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 من باشم که فورا به روش میارم 😐 اخه میگم یه جوری نشه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 بگو ک زنگ زدمو و جواب ندادی و حلاصع اول باید ببینی ک اون چی میگ فدات الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35495 دوست پسر نیست نامزدم انگشترش دستمه عقد نه پس بهتره پیگیر بشی البته دوره ی شناخت هستی و بهتره رفتاراش رو خوب زیر نظر بگیری آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 نه ولی بگو زنگ زدم جواب ندادی نگرانت شدم فدات الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18844 بزار خودش بیاد دلیل بگه فداتم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین