2777
2789
روغن خراطین خیلی اسمشو شنیدم ی جا پیج پیدا کردم به نام محصولات زیبایی ماهور...نمیدونم اعتماد کنم‌یا ...

عزیزم من روغن خراطین رو نشنیدم نمیدونم بخدا 

ولی روغن نارگیل ، بادام تلخ ، زیتون یکی ازینا رو بگیر موثر تره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغربی عوارض دارهههه؟

خب گفتش برای کسایی ک مشکلات هورمونی و کیست اینا دارنه، همینجوری خوردنش ممکنه هورمونام بهم بریزه

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...                        

ی دستگاهی هست برای س ی ن ه...اون چطوره؟

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
ی دستگاهی هست برای س ی ن ه...اون چطوره؟

دستگاه وکیوم رو نمیدونم.ولی با پیجی اشنا شدم تو اینستا هم پیچ دارن ب نام محصولات زیبایی ماهور نمیدونم اعتمادد کنم یا نه چون با روغن خراطین ساخته شده..‌😐موندم به این پیاما دل ببندم یا نه هموشون چرته

دستگاه وکیوم رو نمیدونم.ولی با پیجی اشنا شدم تو اینستا هم پیچ دارن ب نام محصولات زیبایی ماهور نمیدون ...

منم روغن خراطین گرفتم بسک گفتن غده درمیارع ترسیدم نزدم..خسته شدم بخدا

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 25 دقیقه پیش
2791
2779
2792