2777
2789

ب جواب رسیدن منو لایک کنید 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با روغن نارگیل یا زیتون ماساژ بده  اصلا خود مالش سینه هم باعث بزرگیش میشه اما همراه روغن تاثیر ...

اخه ماساژ اشتباه هم بدتر آبش می‌کنه..باید ب طرف داخل ماساژ داد یا بیرون

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

والا من رفتم دکتر یکیشون گفت قرص گل مغربی شایذ ی سایز افزایش بده ک ب عوارضش نمی ارزه، هیچ راه دیگ نداره جز پروتز 

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...                        
با روغن نارگیل یا زیتون ماساژ بده  اصلا خود مالش سینه هم باعث بزرگیش میشه اما همراه روغن تاثیر ...

روغن خراطین خیلی اسمشو شنیدم ی جا پیج پیدا کردم به نام محصولات زیبایی ماهور...نمیدونم اعتماد کنم‌یا نه

والا من رفتم دکتر یکیشون گفت قرص گل مغربی شایذ ی سایز افزایش بده ک ب عوارضش نمی ارزه، هیچ راه دیگ ند ...

مغربی عوارض دارهههه؟

روغن خراطین چی؟

والا من ی مدت باروغن زیتون و شنبلیله ماساژ اینا میدادم ولییی دریغ از یه سایز افزایش، دیگه بلند شدم رفتم دکتر زنان ک شاید دارویی چیزی باشه اینجوری جوابم داد.. 

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...