2777
2789

باشوهرم به مشکل خوردم.ازاولم مشکل داشتیم فقط.من اشتباهم بود که ازدواج کردم باهاش.ی دختر بیستو یک ماهه دارم.شوهرم هیچکدوم از خواسته های منو انجام ندادع تابحال.سختترین شرایطو برام گذاشته .داغون شدم.خودم شاغلم اون بیکاره.میگه بچه میخام‌میدونه من نمیخام اونم فعلا تا چندسال.لج کرده.اینقد بداخلاقی میکنه ک خونه ی خودم راحت نیستم.زیر بار استرسم.امتحانات دارم برای کارم اما بجای درک , فقط بم استرس میده.کل پوستم لک شده برا بارداریم اما اصلا توجه نمیکنه.کلا انگار هیچ حسی نیست ازطرفش.فقط میگه فلانی پسرداره و این چیزا.حالم خیلی بده 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق بگیر از این عوضی

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

دوست عزیز 

به همسرت بگو شغل پیدا کن بچم میارم برات 

اخه بیکاری بچم میخوای جالبه والا

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝