2777
2789

هیچی یه چیزی هست که وقتی بگیریم با یه دستون میتونیم هجده چرخ رو نگه داریم :)

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هواخودتونو داشته باشید فامیل ما بیمارستانه دیشب زنگ زد گفت ازبس دیشب فوتی داشتیم توشوک رفتم حال ...

بنده خدااا

خداا توان بده ب کادر درمان

ما ک خیلی رعایت میکنیم

خووو ببین تو اینستااا کلی تصاویر وحشتناک هس ک دارن مرده هارو میسوزونن 😐

کی تا حالا اخبار درست بوده کاری نداره سناریو سازی ببین ما فقط میتونیم مشاهدات خودمونو منظورم اطرافمون نه تو اخبار و دنیای مجازی باور داشته باشیم تازه گاهی اوقات چیزی که ما از اطرافمون هم برداشت میکنیم با واقعیت فرق داره

ایکاش حداقل مثل اهنگ هندی ها بود یک قری چیزی داشت 😅ولی کلا مراقب باشید فاصله اجتماعی و ماسک 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
کی تا حالا اخبار درست بوده کاری نداره سناریو سازی ببین ما فقط میتونیم مشاهدات خودمونو منظورم اطرافمو ...

اخه شاهین صمد پور استوری کرده بود من اون خیلی قبول دارم

خداکنه همش دروغ باشه

دگ بسه واقعااا این استرس هااا اذیت کنندس

از اقوام تو کادردرمانن بچه ها واقعا اوضاع جالبی نیست خودتون مراقبت کنید تا ببینیم واکسن چی میشه و کی به ما میرسه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊