کی تا حالا اخبار درست بوده کاری نداره سناریو سازی ببین ما فقط میتونیم مشاهدات خودمونو منظورم اطرافمون نه تو اخبار و دنیای مجازی باور داشته باشیم تازه گاهی اوقات چیزی که ما از اطرافمون هم برداشت میکنیم با واقعیت فرق داره
ایکاش حداقل مثل اهنگ هندی ها بود یک قری چیزی داشت 😅ولی کلا مراقب باشید فاصله اجتماعی و ماسک
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
از اقوام تو کادردرمانن بچه ها واقعا اوضاع جالبی نیست خودتون مراقبت کنید تا ببینیم واکسن چی میشه و کی به ما میرسه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊