minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3108 عنوان قبض برق 1206 بازدید | 20 پست خانوما زیاد اومده برامون خیلییییچجوری ببرم اداره برق یعنی اونجا چی بگم بنظرتون رسیدگی میکنن توروخدا جوابو میدونید بگید مممنننون میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1400/02/04 | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrasena عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5142 برا ما دو میلیون شد بردیم قسط بندی کردن چه همه واااای انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3108 برا ما دو میلیون شد بردیم قسط بندی کردن واقعاااااااا چرااا اخه برا ما ۵۰۰ اومده البته ما دونفریم ک کلا خونه نیستیم میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
yildizendar عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 2835 برا ما با واحد برادر شوهرم با هم مصرف میکنیم نصف میکنیم اخر سراوندن قطع کنن نداده بودیم پولشو.رفتیم قسط بندی کردن
دنیابهفدات عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 2993 ببینید کسی از برقتون استفاده نمیکنه الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3108 چه همه واااای اخه حیلی زیاد کردن برای بعضی هارووو بنظرتون ببرم اداره برق اعتراض بزنم کاری میکنن میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
yildizendar عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 2835 واقعاااااااا چرااا اخه برا ما ۵۰۰ اومده البته ما دونفریم ک کلا خونه نیستیم خب وقتی برا شما دو تفر ۵۰۰اونده که خونه نیستین.برا ما تو جنوب کل سال کولر گازی روشن و دو واحدیم ۵ماه شد ۲تومن طبیعیه دیگه
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3108 برا ما با واحد برادر شوهرم با هم مصرف میکنیم نصف میکنیم اخر سر اوندن قطع کنن نداده بودیم پولشو. رف ... ااارههه برای مام اومده بودن قطع کنن ک نذاشتیم رفتیم دیدیم بلهه ۵۰۰ تومن اومده کلا گیح شدم تو این گرونی😪😪 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
yildizendar عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 2835 ااارههه برای مام اومده بودن قطع کنن ک نذاشتیم رفتیم دیدیم بلهه ۵۰۰ تومن اومده کلا گیح شدم تو این گرو ... خب برا چند ماهه؟؟؟
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3108 خب وقتی برا شما دو تفر ۵۰۰اونده که خونه نیستین. برا ما تو جنوب کل سال کولر گازی روشن و دو واحدیم ۵م ... ۵ ماه تو جنوب کولر گازی خب طبیعیه عزیز اخه الان ما ک کولر روشن نمیکنیم بنظرتون ببرم اعتراض بزنم چیکار میکنن میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3108 خب برا چند ماهه؟؟؟ ۲ ماه اخه ما خونه نیستیم یا خونه مادررم یا مادرشوهرم میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
yildizendar عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 2835 ۵ ماه تو جنوب کولر گازی خب طبیعیه عزیز اخه الان ما ک کولر روشن نمیکنیم بنظرتون ببرم اعتراض بزنم چیکا ... گلم چند ماهه پرداخت نکردین؟
yildizendar عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 2835 ۲ ماه اخه ما خونه نیستیم یا خونه مادررم یا مادرشوهرم شاید کسی انداخته رو سیمتونبگید بیان دوباره بخونن