minabanoooooo مدیر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3120 عنوان قبض برق | مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 20 پست خانوما زیاد اومده برامون خیلییییچجوری ببرم اداره برق یعنی اونجا چی بگم بنظرتون رسیدگی میکنن توروخدا جوابو میدونید بگید مممنننون میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1400/02/04 | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3120 ببینید کسی از برقتون استفاده نمیکنه نمیدونم ک از کجا باید بدونم اونا بیاین متوجه میشن🤔🤔🤔 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13834 اره گرون کردی خیلی کثافطا 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3120 شاید کسی انداخته رو سیمتون بگید بیان دوباره بخونن اع خدا کنه ممنونم عزیزززمم میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
دنیابهفدات عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 2993 نمیدونم ک از کجا باید بدونم اونا بیاین متوجه میشن🤔🤔🤔 آره اداره برق متوجه میشه، ما همسایمون یه مدت میگفت بزارین سیم برقمونو وصل کنم به شما تا پول برقو بدم قبول نکردیم الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3120 اره گرون کردی خیلی کثافطا ارره بخداااااااااااا تو این گرونی ۵۰۰ بیاد واسه ما زیاده 😟😟😟 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️