2777
2789
عنوان

باردارم😔😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شرایطم خوبه ولی به خاطر پسرم میگم.دوست داشتم تو آرامش بزرگش کنم بعدده سال یکی بیارم

نه نه اون خیلی اشتباهه فاصله ده سال برایه بچه مگه دوتاباشن بخای ده سال بعدیکی دیگه بیاری وگرنه اولی بشه ده سال دیگه دومی برادل خودت میاری

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
تو بگو شاید بلد باشیم؟؟؟

خالم خاب دیده مادربزرگم دوتا نهال آلبالو از یه پیرمرد خیلی نورانی گرفته....زنگ زده بود میگف یکی حامله دارید اونطرف.امروز من بی بی چکم مثبت شد....میگن آلبالو دختره

بچه دوم دوس دارم ولی هم مامانم مدام میگه همین یکی بسه(بخاطر اذیتایی ک همین یدونه کرد)و هم بشدت بدغذا ...

واااا مامانت میگه یا تو و شوهرت

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  
خالم خاب دیده مادربزرگم دوتا نهال آلبالو از یه پیرمرد خیلی نورانی گرفته....زنگ زده بود میگف یکی حامل ...

نمیدونم البالو چیه،ولی چرا دوتا؟ من سر پسرام دوتا گردنبند دیدم بعد از پسرم باز پسر باردار شدم،حالا یا جنست با اولین بچت یکیه،یا یک نفر دیگه هم تو اقوام باردار میشه که بچش با بچه تو هم جنسه 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
والا چی بگم ی سری عادتم عقب افتاده بود هی بهم میگف مراقب باش مراقل باش حامله نشی والا من همش استرس د ...

بابا بیخیال،والا ادم باید چند تا بچه داشته باشه نمیخوام دخالت کنم اما تک فرزندی هم بده هم ایکنه بعدا پشیمون میشی که چرا نیاوردی،یه چیزی خواستم بگم دلم نیومد اما اینو بدون خانواده که تعدادش چند نفر باشه بهتر میتونن تو مشکلات همدیگه بدرد هم بخورن،فکرشو بکن زبونم لال یه روزی شما و شوهرت نباشین بچت تفلکی هیشکیو نداره بی کسی بزززززرگترین درد دنیاس بخدا

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  

خواهر شوهرم بچشو سقط کرد عمدن  سه ماه بعد پسرش دور از جون همه ی بچه ها سرطان گرفت طفلی خیلی عذاب کشید البته خدا شفا داد پسرشو ولی همیشه میگه خدا به خاطر ناشکری که کردم این بلا رو سرم اورد

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂

سقط نکنیااا

بزار بیاد ببین چقد شیرین و دوست داشتنیه

منم دقیقا شرایطم مثه تو بود 

الان دیگه ۱۰ ماهش شده 

تو این ۱۰ ماه هرساعت و دقیقه قربون صدقش میرم 

انقد دوسش دارم انگار از چشام اومده 😅🥰😍