خالم خاب دیده مادربزرگم دوتا نهال آلبالو از یه پیرمرد خیلی نورانی گرفته....زنگ زده بود میگف یکی حامله دارید اونطرف.امروز من بی بی چکم مثبت شد....میگن آلبالو دختره
خالم خاب دیده مادربزرگم دوتا نهال آلبالو از یه پیرمرد خیلی نورانی گرفته....زنگ زده بود میگف یکی حامل ...
نمیدونم البالو چیه،ولی چرا دوتا؟ من سر پسرام دوتا گردنبند دیدم بعد از پسرم باز پسر باردار شدم،حالا یا جنست با اولین بچت یکیه،یا یک نفر دیگه هم تو اقوام باردار میشه که بچش با بچه تو هم جنسه
والا چی بگم ی سری عادتم عقب افتاده بود هی بهم میگف مراقب باش مراقل باش حامله نشی والا من همش استرس د ...
بابا بیخیال،والا ادم باید چند تا بچه داشته باشه نمیخوام دخالت کنم اما تک فرزندی هم بده هم ایکنه بعدا پشیمون میشی که چرا نیاوردی،یه چیزی خواستم بگم دلم نیومد اما اینو بدون خانواده که تعدادش چند نفر باشه بهتر میتونن تو مشکلات همدیگه بدرد هم بخورن،فکرشو بکن زبونم لال یه روزی شما و شوهرت نباشین بچت تفلکی هیشکیو نداره بی کسی بزززززرگترین درد دنیاس بخدا
خواهر شوهرم بچشو سقط کرد عمدن سه ماه بعد پسرش دور از جون همه ی بچه ها سرطان گرفت طفلی خیلی عذاب کشید البته خدا شفا داد پسرشو ولی همیشه میگه خدا به خاطر ناشکری که کردم این بلا رو سرم اورد
هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂