2777
2789
عنوان

باردارم😔😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 49 پست

ای بابا،سه سال که خوبهههه،تا به دنیا بیاد پسرت نزدیگ ۴سالش میشه،میدونستی بچه ها وقتی اختلاف سنیشون بیشتر از سه سال باشه دیگه با هم همبازی  شدنشون مشکله و خوب به همدیگه اعتماد نمیکنن؟

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نکن به نظرم .میدونم سخته .ولی اگه شرایط مالیت اوکیه ‌.بسار یچه .من الان دختر ۶سالشه ‌.خیلی پشیمونم ب ...

اره شرایطم خوبه ولی به خاطر پسرم میگم.دوست داشتم تو آرامش بزرگش کنم بعدده سال یکی بیارم

‌من بچه م ۹ ماهشه اگه بخاطر شیردهی نبود دوباره میذاشتم باردار بشم، نمیخوام اختلاف سنی شون زیاد بشه

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
اره شرایطم خوبه ولی به خاطر پسرم میگم.دوست داشتم تو آرامش بزرگش کنم بعدده سال یکی بیارم

وای ده سال خیلیه .دیگه پسرت کاملا بزرگ شده .بدون همبازی .الان بیاری بهتره البته این نطر منه

سه فاصله سنی خیلی کمه 

ولی حالا شده  دیگه به سقط اصلا و ابدا فکر نکن 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی