2777
2789
پدر! مادر! من سگ میخوام! مدت هاست که فقط یک چیز می خواهم! یک سگ!اما همه با خواسته من مخالفند! ...

عزیزم اولا معنای کلمه نجس رو بخون در اسلام یعنی چی.دوما دشمن با همین متن های قشنگ و ربط دادن چیزها بهم ، هدفش رو به کرسی مینشونه. درواقع این یکی از تکنیک های بیان مطلب هست تا بتونن مثلا نجس بودن سگ رو غیر منطقی جلوه بدن.شما اول معنی نجس بودن در اسلام رو بخون و دلایل نجس بودن سگ و سپس تصمیم بگیر.هوشیار باش عزیز جان  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ حیوونی نجس نیست😤این حیوانات ولگرد هستن که نجس هستن حتی خود خدا تو قران میگه با حیوانات مهربان ب ...

بعدشم  سگ نجس هست، ربطی به مهربان بودن نداره.مکه ما گفتیم سگ رو بزنید؟؟ هوشیار باش گل  

عزیزم‌ نظر اسلام مهمه.دوما شما اول معنی نمی بودن در اسلام رو بخونیدو سپس دلایل نمی بودن سگ رو.دلبخوا ...

عزیزم لطفا از اینجا برو بیرون و نظر چرت و پرت و خرافاتتو برای خودت نگهدار ممنون 😘

بعدشم  سگ نجس هست، ربطی به مهربان بودن نداره.مکه ما گفتیم سگ رو بزنید؟؟ هوشیار باش گل &nbs ...

بعدشم مهم دین نیست 😘 مهم انسانیت دربرابر انسان ها و خیواناته که شما رعایتش نمیکنی 

بعدشم مهم دین نیست 😘 مهم انسانیت دربرابر انسان ها و خیواناته که شما رعایتش نمیکنی 

توکه از دین سر در میاری چرا ؟؟؟؟ 

همین شماها گند زدید به جامعه با این افکارتون