2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تقلبی ش خیلی زیاد شده در حدی که از آشنا هم بگیری بازم تقلبی در میاد مگه نمایندگی خودشو پیدا کنی

اوه اون‌ک خیلی وقت گیره فک‌نکنم‌گیر بیاد

ینی تقلبیش زود خراب میشه؟؟؟

نو ستارخان نمایندگیش هست

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اوه اون‌ک خیلی وقت گیره فک‌نکنم‌گیر بیاد ینی تقلبیش زود خراب میشه؟؟؟

مثلا مادرشوهر من ظرفشویی ش رو خرید ۴ سال پیش

با اینکه مثلا مطمئن بودن اصله

اما ظرف ها رو خط میندازه و خوب نمیشوره

اگه‌قراره fake باشه به درد‌نمیخوره 

مارک دیگه بگیر

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
ادرسش کجاست

سرچ کنی میاد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

ببین من همه وسایلم رو بوش خریدم ...جنس فیک هست اصل هم هست ....واینکه بوش آلمان داریم و ترکیه ...اصلش بوش آلمان هست که خوبه واون جنسی که اصله از شکل جعبه و خوده نوشته مارکش معلومه ...اگر میخوای بخری حتما از جای معتبر بخر...من جایی که خریدم خوده فروشگاه تا دوسال ضمانتش کرد برام و تو فاکتور قید کرد...الانم که ۴ساله دارم استفاده میکنم واقعا عالی هستن 

من کنگان خریدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز