2821
2789
میگه المانه یک سال گارانتی داره 

به شکل جعبه و اسم مارک هم دقت کن

مثلا من مخلوط کن بوش میخواستم بخرم تو دیجی کالا همه نوشته بودن خیلی بد ظرفش جا میره یااصن راضی نبودن بعد رفتم همون جایی که همیشه خرید میکردم خریدم اصلا این مشکلات رو نداشت  چون اونی که دیجی کالا داشت فیک بود بنظر من که اینهمه مشکل داشت ...ولی اونی که من خریدم خیلی عالی و باکیفیت بود ...اصن تفاوتشو با مارکای دیگه حس میکنی حتی از نظر ظاهری هم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیخوام دلتو چرکین کنما ولی بنظرم این فیکه 

یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که بوش آلمان فقط تیکه های بزرگ رو میسازه ...وسایل خورده ریز مثه هم زن و گوشت کوب برقی و اینا ساخت چین هست...

به شکل جعبه و اسم مارک هم دقت کن مثلا من مخلوط کن بوش میخواستم بخرم تو دیجی کالا همه نوشته بودن خیل ...

میخوام انلاین بخرم واسه بانه اس

عکس جعبا اش همینو دیدم

بوش اصل اصلا چند کاره نداره ...همه چیزا جدا جدا هست ...منظورم اینه که همزن جدا ...خورد کن جدا ...حتی آبمیوه گیری و مخلوط کن یه جا باهم هم نداره ...اینی که فرستادی الان یه وسیله چندکاره هست