2777
2789

سلام مهربونا میشه بگید من برای اینکه کاهش وزن داشته باشم روزی چند کالری مصرف کنم بدون ورزش فقط با کم خوردن ایا میشه اصلا؟

قدم ۱۶۱ و وزنم ۷۲ و سنم ۳۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه کرفس رو رو گوشیت نصب کن بهت میگه چقدر بخوری کالری هر غذایی رو هم توش نوشته

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
بزن تو برنانه کرفس برات مشخص می کنه، توی گوگل هم بزنی میزان مصرف کالری روزانه برات میاد

اخه متوجه نمیشه این کالری که کرفس یا گوگل مشخص میکنه با این کالری بخورم لاغر میشم؟

برو تاپیک بامداد خمار برنامه داره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

آره من کم کردم ولی یکمم کنارش ورزش میکردم که فک کنم تاثیر زیادی نداشت 

با برنامه کرفس 9 کیلو اینا کم کردم 

ولی یه دفعه زیاد کم نکن چون عوارض خیلی بدی داره مثل سنگ کیسه صفرا

یه صلوات بفرس😍💛
روزه رو دیگه خراب نکنید حضرت عباسی اگه هدفتون خشنودی خداست دیگه خرابش نکنید با لاغریو فلان #خلوص_ن ...

عزیزم اگه انقد بخورم لاغر میشم بنظرت؟این مقدارکالری برا لاغریه؟

باید سبزیجات که کالری منفی دارن بیشتر استفاده کنی از قهوه زنجبیل هم همینطور باعث میشه چربیسوزیت بره بالا ولی بازم تحرکت ر بایذ بالاتر ببری

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...

پیاده روی ساده هم نمیشه بری؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
آره من کم کردم ولی یکمم کنارش ورزش میکردم که فک کنم تاثیر زیادی نداشت  با برنامه کرفس 9 کیلو ا ...

منم کرفس ریختم اتفاقا روزانه نیم ساعت پیاده روی شروع کردم ولی میخوام بدونم این کالری که کرفس میده باهمین کاهش وزن پیدا میکنم؟