2777
2789
عنوان

اعصابم خورد شد

89 بازدید | 9 پست

بچه ها یه روزه پریودم عقب افتاده رفتم آزمایش خون منفی بود در حال اقدامم بنظرتون زود رفتم؟

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم آخه مجردم ولی فکر کنم آره😂😂😂😂

😂مرسی

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
معمولا ماه قبل از بارداری پریودی چند روزی عقب میوفته یعنی من که اینطوری بودم

من فکر میکردم جلو می‌افته

معمولا تو اقدام چند روز پریود به هم میخوره البته احتمال اینم هست که مثل من بعد اقدام پلی کیستیک بشی و به این دلیل پریودات بخوره به هم , اصولا اگه باردار باشی باید نشون میداد چون ازمایش خون زود مثبت میشه اما صبر کن اگه پریود نشدی 6 روز دیگه بی بی چک بزن 

معمولا تو اقدام چند روز پریود به هم میخوره البته احتمال اینم هست که مثل من بعد اقدام پلی کیستیک بشی ...

پلی کیستیک یعنی چی؟