2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله مادر بشی به زودی زود ...مشکل همسرت انسدادیه؟

ممنونم عزیزم نه گلم شوهر من مادرزادی لوله نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

توروخدا حلالم کن زیاد سوال کردم اخه شوهرمنم تو آزمایشش نوشته اسپرم نداره...با معاینه مشخص شد لوله دا ...

نه عزیزم این چه حرفیه خوشحال میشم کمک کنم صفر زده یعنی؟

ما اول یجا رفتیم سونو متوجه نشد گفت لوله هست بعد رفتیم رویان پیش دکتر صدیقی گیلانی با دست معاینه کرد گفت انگار لوله نیست همونجا تو رویان رفتیم سونو که دیدیم لوله نداره

خداخیر بده دکترشو کلی به این در و اون در زدیم چند تا دکتر عوض کردیم کسی مشکلشو متوجه نشو یه دکتر می خواست واریکوسلشو عمل کنه یکی کلی قرص و دارو داد خدا خیر بده این دکترو مشکلشو فهمید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نه عزیزم این چه حرفیه خوشحال میشم کمک کنم صفر زده یعنی؟ ما اول یجا رفتیم سونو متوجه نشد گفت لوله هس ...

اره عزیزم صفر زده بره ما هنوز سونو ننوشتن ولی معاینه شد پیش یکی از دکترای رویان اسمش الان یادم نیس پارسال بود گفت لوله لمس میشه 

اره عزیزم صفر زده بره ما هنوز سونو ننوشتن ولی معاینه شد پیش یکی از دکترای رویان اسمش الان یادم نیس پ ...

دکترای رویان خوبن معمولا ولی دکتر صدیقی از همه بهتره 

بهتره زودتر پیگیری کنین ببینین دلیلش چیه

دکترای رویان خوبن معمولا ولی دکتر صدیقی از همه بهتره  بهتره زودتر پیگیری کنین ببینین دلیلش چیه

یه مدت تو شوک بودم ولی الان دیگه یجورایی تونستم کنار بیام میخوام پیگیری کنم انشااله جواب بگیریم هم شما هم من

یه مدت تو شوک بودم ولی الان دیگه یجورایی تونستم کنار بیام میخوام پیگیری کنم انشااله جواب بگیریم هم ش ...

ان شاالله اینم ی امتحان از جانب خداست اگه خودش بخواد میده

حتما تو رویان پیگیری کنین ان شاالله جواب میگیرین هر سوالی هم داشتی خوشحال میشم ازم بپرسی 

چشم ممنونم عزیزم لطف کردی💜

خواهش میکنم ان شاالله بزودی مادر بشی

واسه همه انجام میده یا اول باید آزمایش های دیگتو ببینه؟

والا نمیدونم

اما من از اول پیش خودشون رفتم

چون نازاییم دلیل خاصی نداشت و همسرمم سالم بود این تست رو برام نوشت

والا نمیدونم اما من از اول پیش خودشون رفتم چون نازاییم دلیل خاصی نداشت و همسرمم سالم بود این تست ر ...

انشااله نتیجه بگیری منم دنبال دکتر خوبم برم پیشش هم خودم مشکل دارم هم همسرم