2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بعضیا بر اثر کرونا فوت میشن، دور از جون میترسم بلایی دور از جون سرش بیاره  وای یا خدا&n ...

چقدر خودتو تذیت میکنی خییلی کم میمیرن،مادرشوهر من هزار جور مرض داره گرفت خوب شد

چقدر خودتو تذیت میکنی خییلی کم میمیرن،مادرشوهر من هزار جور مرض داره گرفت خوب شد

وای واقعا ممنونم...

خیلی آروم شدم ، آخه خیلی ترسیده بودم برای خودم و بچهام

...🙂S
داروی امام کاظم  آب سیب فراووون اگه گلو درد داری آب سیب رو با عسل بخور عسل و آب ولرم روش یه ...

منم گرفتم الان با همین کارا بهتر شدم. روز یازدهم هست. به این لیست، اینم اضافه کن که سمت دکتر نرید

منم گرفتم الان با همین کارا بهتر شدم. روز یازدهم هست. به این لیست، اینم اضافه کن که سمت دکتر نرید

الهی صدهزار مرتبه شکر عزیزدلم الهی شکررر

ماهم با همین چیزا خوب شدیم 

والا ترسیدم بگم به بعضیا برمیخوره😊

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
الهی صدهزار مرتبه شکر عزیزدلم الهی شکررر ماهم با همین چیزا خوب شدیم  والا ترسیدم بگم به بعضیا ...

ایشالا که بر نخوره. بعضی از دکترها خیلی خوبن. اما بعضی شون متاسفانه... اگه دکتر خوب میشناسید برید.... اینطوری بهتره. 🙂همسرم دکتر رفت، براش سی تی نوشت. بعدشم گفت دارو نمی دم... باید صبر کنی بزنه به ریه ت، بعد میفرستم بیمارستان😨خلاصه رفتن و نرفتنش یکی شد. وقتی اومد تا سه ساعت جون نداشت... تا سه روز هم روحیه نداشت. بعدش دید به ریه نزد، خودشو جمع کرد🙂😅

ایشالا که بر نخوره. بعضی از دکترها خیلی خوبن. اما بعضی شون متاسفانه... اگه دکتر خوب میشناسید برید... ...

من باور دارم اکثر شدت این بیماری و خدا نکرده مرگ و میرش همش از این تدس و استرس هست.

فکر کن هی به آدم تلقین کنن کرونا خیلی وحشنناکه هی بگن کرونا برسه به ریه میکشه هی بهت بگن مرگ و میر فلان قدر...آدم براش ملکه میشه که کرونا بگیری خیلیییی وضعت خراب میشه.فضای مجازی و تلویزیون که کلا در حال پمپاژ ترس هستن.من میگم خیلیا میگفتن ما قبل از ابنکه بگن تو ایران اومده سال ۹۸ تمام این علائمو گرفتیم خب چرا اونو مثل یه سرما خوردگی شدید ردش کردن؟ چون باور داشتن همون سرما خوردگی یا آنفولانزاست حالا شدت گرفته

الهی شکر همسرتون و خودتون سلامتین عزیزم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
من باور دارم اکثر شدت این بیماری و خدا نکرده مرگ و میرش همش از این تدس و استرس هست. فکر کن هی به آد ...

دقیقا قبول دارم. 

باید طب سنتی بیشتر وارد بشه. کاش داروی امام کاظمو به همه خانواده ها بدن. برای سرماخوردگی و انفلوانزا و کرونا و... ازش استفاده کنن.