2777
2789
عنوان

زشته ایا؟؟؟

73 بازدید | 9 پست

من با دوس پسرم معمولا واس شام میریم بیرون خجالت میکشم زشتم هست ک من بخوام حساب کنم بنظرتون خودم غذا درست کنم ببرم بیرون باهم بخوریم کار درستیه؟؟؟البته تازع اشنا شدیم

نه زشت نیس بذار حساب کنه تا  بدونه دوس دختر خرج داره دوس دختری که خرج نداشته باشه ارزشش میاد پایین

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤐🤐

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

زشت نیست تو حساب کنی.دوره این حرفا گذشته.من از اول ازدواج گاهی دعوت میکنم همسرمو.

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792