2777
2789
عنوان

iui

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 32 پست
من ۲۴ سالمه یکسال و نیم اقدامم تنبلی ندارم تحرک اسپرم شوهرم کمه مورفولوژی ۲۴ درصد تعداد ۴۵ میلیون بن ...

والا اولا که اگر خدا بخواد با هر مشکلی میشه، ولی به نظرم وقتتو تلف نکن و اگر به دکترت اعتماد داری کاریو که میگه انجام بده. برای من این پروسه انتظار و هی پریود شدن خیلی خسته کننده شده، و 1 سال الکی هی دکتر گقت استرستو کم کن اقدام کن، مشکلی نداری، ولی تازه چندماهه فهمیدیم شوهرمم مشکل داره چون دکتر قبلی اصلا به این موضوع توجه نکرده بود. برای همین از من بپرسی میگم برو تو سیکل درمان و کارایی که دکتر میگه انجام بده تا زودتر نتیجه بگیری

فعلا س ماه خودم و شوهرم می خواهیم دارو تقویتی بخوریم اگه تا اون موقع نشد بعد iui

ما هم قبل عید 3 ماه دارو خوردیم مخصوصا همسرم، تقویتی خورد ولی خب نشد. انشالله برای شما بشه عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ داروهایی خوردید یعنی هیچ فرقی نکرد من ید و فولیک و فمارا ،شوهرم قرص اسپیروژن

من فموبرا. گبولی فر. متفورمین . سنسولین. شوهرمم پودر fertoman و قرص کلومیفن و قرص کیوتن. 

نه هنوز زوده. هفته بعد پنجشنبه باید از بدم.  2 هفته باید بگذره از آی یو آی

منم شنبه

شما دارو استفاده کردین برای تحریک تخمکگذاری؟

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
منم شنبه شما دارو استفاده کردین برای تحریک تخمکگذاری؟

اره عزیزم. کلومیفن خوردم روزی دوتا از 3 تا 7 پریود. بعدشم امپول hmg زدم 5 تا ( از 7 تا 11 پریود) . شما چطور؟ دفعه اوله iui کردی ؟

اره عزیزم. کلومیفن خوردم روزی دوتا از 3 تا 7 پریود. بعدشم امپول hmg زدم 5 تا ( از 7 تا 11 پریود) . ش ...

منم لتروزول از ۳ تا ۷ پریودی

سینال اف ۶ و ۷ پریودی

Hmg از ۷ تا ۱۰ پریودی

Hcg  هم بعد سونو 

اره دفعه اولمه

تونت خوندم اوتایی ک دارو مصرف کردن باید  ۱۸ روز بعد از ای یو ای ازمایش بارداری بدن ک اثر داروها بره🙁

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
منم لتروزول از ۳ تا ۷ پریودی  سینال اف ۶ و ۷ پریودی Hmg از ۷ تا ۱۰ پریودی Hcg  هم بعد س ...

اون مامایی که توی بخش آی یو آی بود برام آزمایش نوشت گفت 2 هفته بعد برو آزمایش. نمیدونم والا.. حالا ایشالا که برای هردومون مثبت باشه.   

اون مامایی که توی بخش آی یو آی بود برام آزمایش نوشت گفت 2 هفته بعد برو آزمایش. نمیدونم والا.. حالا ا ...

انشالله ب حق این ماه عزیز

مثبت شدی خبر بده❤

منفی  متاسفانه. فردا دارم میرم برای بار دوم آی یو آی شم. شما چطورر؟

منم منفی

۳ روز دیگه میرم سونو فولیکول