2789

لباس های تمیز میپوشم موهامو شونه میکنم بعدشم اهنگ میزارم نانای نانای میکنم،،😁

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کاری نمیکنم من 😂

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین

موهام و میبافم

پوستم و تمیز نگه می‌دارم مرطوب کننده میزنم 

از بالم لب استفاده می‌کنم لباسام و ست می‌کنم به ناخونام میرسم به موهام ماسک مو میزنم

آرایش گاهی اوقات کلا اهلش نیستم 

ابروهام همیشه مرتبه 

همیشه تمیزم زیور آلات همیشه دارم لباسامم خیلی دیگه خونگی و ساده نیست 

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹
قربون خانومم برم ک خودشو واسم خوشکل میکنع ...... 🤣🤣🤣

فداتشم اقایی دیگه چیکار کنم یدونه اقا دارم دیگه 

واسه اقامونم خوشگل نکنم برم به پفک. نمکی خوشگل کنم😄😄

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
موهام و میبافم پوستم و تمیز نگه می‌دارم مرطوب کننده میزنم  از بالم لب استفاده می‌کنم لباسام و ...

مجردم

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹
نگوووو ک خودت خوشملی🤣

دقیقا زیبایی زاید خدادادی باشه الکی مثلا😂😂😂

انقدر تنبلم دوساعته میخوام برم حمام حسش نیست بعد اونوقت بیام به خودم برسم

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
فداتشم اقایی دیگه چیکار کنم یدونه اقا دارم دیگه  واسه اقامونم خوشگل نکنم برم به پفک. نمکی خوشگ ...

والا پفک نمکییی بیخیااال بدوو بیااا بقلم جات اینجاس خانوم خوشملم 😂😂😂

پفکی بیاد منو میکشع🥺😬😬😬......😂😂😂

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....