2777
2789
دقیقا زیبایی زاید خدادادی باشه الکی مثلا😂😂😂 انقدر تنبلم دوساعته میخوام برم حمام حسش نیست بعد اون ...

تنبل خااانوم بدو برو حموم بوت کل سایتو ور داشته 

حدقل به ما رحم کن 🤣🤣🤣😂😂😂😂

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
موهام و میبافم پوستم و تمیز نگه می‌دارم مرطوب کننده میزنم  از بالم لب استفاده می‌کنم لباسام و ...

پوست صورتتون منظورتون هست ؟چی میزنین؟

لباس خونگی و ساده نیس ینی چجوریه ؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا پفک نمکییی بیخیااال بدوو بیااا بقلم جات اینجاس خانوم خوشملم 😂😂😂 ...

😂😂😂😂😂😂دهنت سرویس آقایی

با اون پفکیت

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
تنبل خااانوم بدو برو حموم بوت کل سایتو ور داشته  حدقل به ما رحم کن 🤣🤣🤣😂😂😂😂

😂🤣 حال ندارم ولی این رایه که باید برم چه الان چه دو دقیقه دیگه

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
پوست صورتتون منظورتون هست ؟چی میزنین؟ لباس خونگی و ساده نیس ینی چجوریه ؟

مرطوب کننده یا ماسکای خونگی البته پوستم خوبه خودی مثلا شلوار رنگ و رو رفته یا لباس خیلی ساده نمیپوشم تاپای خوشگل یا لباس خونگی ست همیشه لباسام سته شلوارای راحت خوب مرتب 

تاپ شلوارک ست دامنای قشنگ کوتاه با تاپش 

یا لباس فانتزی 

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹
پ مجوری بری لاقل زود تر برو ک نمیتونم نفس بکشم      😂😂😂😂🤣

دارم میرم 😂🤣

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین