2777
2789
عنوان

همه ازم سو استفاده میکنن

215 بازدید | 8 پست

احساس میکنم یه انرژی منفی باهامه همه ازم سو استفاده میکنن و باهم بد هستن

یا از مظلومی خودمه ؟ نمیدونم

ولی هرکی بهم میرسه میخواد عقده هاش سر من خالی کنه

نمیدونم چیکارکنم

معمولا کسایی که ازشون سواستفاده می‌شه خودشون اصلا نمی‌فهمن.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا کسایی که ازشون سواستفاده می‌شه خودشون اصلا نمی‌فهمن.

چرا میفهمن ولی نمیتونن از خودشون دفاع کنن

مثلا وسایلم رو توی محل کارم بر میدارن 

یا اینکه دوستانم از من تقاضای لباس و ... میکنن و لباسم کثیف شده به من میدن مثلا لباس مجلسی رو خراب کردن و من تا خواستم چیزی بگم شروع کردن داد زدن و فلان  بهمان ک حالا مگ چقدره قیمتشه و ...

چرا میفهمن ولی نمیتونن از خودشون دفاع کنن مثلا وسایلم رو توی محل کارم بر میدارن  یا اینکه دوس ...

مهارت نه گفتن رو تقویت کنید توی خودتون

یه بار که نه شنیدن و ازت سواستفاده نکردن، می‌بینید چه‌قدر خوبه

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
وقتی نه میگم با بدرفتاری مواجه میشم 

اگه کسی تو رو ب خاطر خودت بخواد با یه نه شاید لحظه اول ناراحت بشه ولی بعدش درست میشه 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
وقتی نه میگم با بدرفتاری مواجه میشم 

موقتیه

بستگی به لحن هم داره و یه بخشی رو هم باید تحمل کنید

مثلا بگید من چندشم می‌شه کسی از لباسم استفاده کنه، پس ببخشید که بهتون نمی‌دمش

منم یکی از دوستام اینجور همه ازش سواستفاده میکنن بعضی وقتا هم که حرف میزنه بهش میپرن چون از اول رو داده به همه . شده دوستات کنار بزاری بزار ولی به هیچکس اجازه نده باهات بد رفتاری کنن.  من خودم جفت دوستای صمیمی خودم کنار گذاشتم چون رفتاراشون درست نبود