2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برو دکتر 

من میخورم قرص خوبیه

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

من هم میخورم'من اسنترا100میخوردم یه مدت صداهای مهیب میشنیدم'دیگه نصفش کردم تا انشاالله اگر خدا بخواد وکمکم کنه ذره ذره کم وکمترش کنم وترک کنم وخوب شه حالم😪عوارضش هرچی ک باشه از افسردگی واون همه حال داغون ک بیشتر نیس'مصرف کن تا خوب شی وبعدا ترک کنی

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
من هم میخورم'من اسنترا100میخوردم یه مدت صداهای مهیب میشنیدم'دیگه نصفش کردم تا انشاالله اگر خدا بخواد ...

من با افسردگی مشکلی زیاد ندارم 

میگم استرس واضطرابم خیلی شدیدتره

من ی دوره افسردگی داشتم دکتر داد خوردم نمیگم خوب نشدم ولی خودمم سعی کردم برا خوب شدنم چون مگ افسر ...

افرین اره ورزش خیلی شرطِ اینکه سعی کنی بار منفی ک توی وجودت هست رو با ورزش تخلیه کنی

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
من با افسردگی مشکلی زیاد دارم  میگم استرس واضطرابم خیلی شدیدتره

من ترسم از اینده است ازاینکه قرارِ چه مصیبتها ک خودم خبرندارم بسرم بیاد😪

من با افسردگی مشکلی زیاد دارم  میگم استرس واضطرابم خیلی شدیدتره

میدونم گلم قرص خوبیه البته خارجیشو من خوردم

میگم خودتم تلاش کن

کلاسای اموزش موسیقی یا نقاشی و کلی هنرای دیگ

یا اصن فیلم های کمدی ببین

سرگرم شو کلا ی مدت 

بخدا خیلی خوب میشی

یهو میبینی زندگیت از این رو ب اون رو شدع

من ی مدت افسردگی گرفتم جوری شده بودم همش حس میکردم داخل قبرم الان دارن مثلا سنگمو میزارن 

همش خودمو یا اطرافیانمو در حالت مرگ میدیدم

افسردگیم ب مرحله خیلی حاد رسیده بود

رسما داشتم دیونه میشدم

خودت تلاش کن نزار بیماریت حاد بشه

دکتر داده  شما واسه چی میخورین

اها من واسه افسردگی☹️😣

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.