2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو دکتر 

من میخورم قرص خوبیه

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

من هم میخورم'من اسنترا100میخوردم یه مدت صداهای مهیب میشنیدم'دیگه نصفش کردم تا انشاالله اگر خدا بخواد وکمکم کنه ذره ذره کم وکمترش کنم وترک کنم وخوب شه حالم😪عوارضش هرچی ک باشه از افسردگی واون همه حال داغون ک بیشتر نیس'مصرف کن تا خوب شی وبعدا ترک کنی

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
من هم میخورم'من اسنترا100میخوردم یه مدت صداهای مهیب میشنیدم'دیگه نصفش کردم تا انشاالله اگر خدا بخواد ...

من با افسردگی مشکلی زیاد ندارم 

میگم استرس واضطرابم خیلی شدیدتره

من ی دوره افسردگی داشتم دکتر داد خوردم نمیگم خوب نشدم ولی خودمم سعی کردم برا خوب شدنم چون مگ افسر ...

افرین اره ورزش خیلی شرطِ اینکه سعی کنی بار منفی ک توی وجودت هست رو با ورزش تخلیه کنی

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
من با افسردگی مشکلی زیاد دارم  میگم استرس واضطرابم خیلی شدیدتره

من ترسم از اینده است ازاینکه قرارِ چه مصیبتها ک خودم خبرندارم بسرم بیاد😪

من با افسردگی مشکلی زیاد دارم  میگم استرس واضطرابم خیلی شدیدتره

میدونم گلم قرص خوبیه البته خارجیشو من خوردم

میگم خودتم تلاش کن

کلاسای اموزش موسیقی یا نقاشی و کلی هنرای دیگ

یا اصن فیلم های کمدی ببین

سرگرم شو کلا ی مدت 

بخدا خیلی خوب میشی

یهو میبینی زندگیت از این رو ب اون رو شدع

من ی مدت افسردگی گرفتم جوری شده بودم همش حس میکردم داخل قبرم الان دارن مثلا سنگمو میزارن 

همش خودمو یا اطرافیانمو در حالت مرگ میدیدم

افسردگیم ب مرحله خیلی حاد رسیده بود

رسما داشتم دیونه میشدم

خودت تلاش کن نزار بیماریت حاد بشه

دکتر داده  شما واسه چی میخورین

اها من واسه افسردگی☹️😣

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.