mamane_samyarr مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 363 عنوان لانه گزینی 78 بازدید | 10 پست سلام دوستانخونریزی لانه گزینیبرای من ابکیه و تیره و کم بدون لخته اولش لکه بود ممکنه این مدلم خونریزی لانه گزینی باشه؟؟حالا اگ لانه گزینیم باشه تا کی ادامه دارهحالا اگ پریود باشه فردا مشخص میشه اگ خون اومد ک پریودیه اگ ن ک باید دکتر برم دیگ 1400/02/04 | 03:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4847 منم عقب انداختم کلا ترشح دارم از چیه یعنی؟ بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
mamane_samyarr مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 363 منم عقب انداختم کلا ترشح دارم از چیه یعنی؟ ترشح سفید؟در اقدامی؟خب ی تست بده
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4847 ترشح سفید؟ در اقدامی؟ خب ی تست بده اره سفید اقدام ک ن ولی رابطه بدون پیشگیری داشتیم بچه نمیخام میترسم تست بدم بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
mamane_samyarr مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 363 اره سفید اقدام ک ن ولی رابطه بدون پیشگیری داشتیم بچه نمیخام میترسم تست بدم نترس حالا اگ بچه هم نمیخوایی باید زودتر بفهمی ک بارداری یا نه دیر نشه برای کورتاژ
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4847 نترس حالا اگ بچه هم نمیخوایی باید زودتر بفهمی ک بارداری یا نه دیر نشه برای کورتاژ ن کورتاژ چیه دیگه؟ من اسم اینا میاد از زندگی میفتم بخدا بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
mamane_samyarr مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 363 ن کورتاژ چیه دیگه؟ من اسم اینا میاد از زندگی میفتم بخدا اخه گفتین اصلا بچه نمیخواینمنم مخااالف این چیزا هستمولی خوب بعضی خانوما با قرص راحت سقط میکنندیدم ک میگمبهترین کار اینه ک ازمایش یا تست بدین مطمن شین
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4847 اخه گفتین اصلا بچه نمیخواین منم مخااالف این چیزا هستم ولی خوب بعضی خانوما با قرص راحت سقط میکنن د ... اصلا ک نه فکر میکنم هنوز زوده فک میکنم نمیتونیم از پسش بر بیاییم بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
mamane_samyarr مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 363 اصلا ک نه فکر میکنم هنوز زوده فک میکنم نمیتونیم از پسش بر بیاییم توکلت ب خدا باشه حتما ازمایشو بده خدا کمک رسانه (یا وکیل من لا وکیل له)و ای یاری دهنده کسی ک یاری کننده نداره
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4847 توکلت ب خدا باشه حتما ازمایشو بده خدا کمک رسانه (یا وکیل من لا وکیل له)و ای یاری دهنده کسی ک یاری کن ... توکل بخدا چی بگم والله بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره