2777
2789
عنوان

لانه گزینی

78 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

خونریزی لانه گزینی

برای من ابکیه و تیره و کم  بدون لخته اولش لکه بود ممکنه این مدلم خونریزی لانه گزینی باشه؟؟

حالا اگ لانه گزینیم باشه تا کی ادامه داره

حالا اگ پریود باشه فردا مشخص میشه اگ خون اومد ک پریودیه اگ ن ک باید دکتر برم دیگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ترشح  سفید؟ در اقدامی؟ خب ی تست بده

اره سفید اقدام ک ن ولی رابطه بدون پیشگیری داشتیم بچه نمیخام میترسم تست بدم

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
 نترس حالا اگ بچه هم نمیخوایی باید زودتر بفهمی ک بارداری یا نه دیر نشه برای کورتاژ

ن کورتاژ چیه دیگه؟ من اسم اینا میاد از زندگی میفتم بخدا

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
ن کورتاژ چیه دیگه؟ من اسم اینا میاد از زندگی میفتم بخدا

اخه گفتین اصلا بچه نمیخواین

منم مخااالف این چیزا هستم

ولی خوب بعضی خانوما با قرص راحت سقط میکنن

دیدم ک میگم

بهترین کار اینه ک ازمایش یا تست بدین مطمن شین

اخه گفتین اصلا بچه نمیخواین منم مخااالف این چیزا هستم ولی خوب بعضی خانوما با قرص راحت سقط میکنن د ...

اصلا ک نه فکر میکنم هنوز زوده فک میکنم نمیتونیم از پسش بر بیاییم 

اصلا ک نه فکر میکنم هنوز زوده فک میکنم نمیتونیم از پسش بر بیاییم 

توکلت ب خدا باشه حتما ازمایشو بده خدا کمک رسانه (یا وکیل من لا وکیل له)و ای یاری دهنده کسی ک یاری کننده نداره

توکلت ب خدا باشه حتما ازمایشو بده خدا کمک رسانه (یا وکیل من لا وکیل له)و ای یاری دهنده کسی ک یاری کن ...

توکل بخدا چی بگم والله