2777
2789
عنوان

دوستان فرمالیته بگیرم یا نگیرم؟

1629 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها بنظرتون فرمالیته بگیریم؟

من خیلی دوست دارم

ولی خب میدونم هزینشو پدرشوهرم اینا نمیدن و باید خودمون بدیم

بنظرتون چقدر میشع خرجش؟

اصلا ارزششو داره تواین وضعیت اقتصادی

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم میخوایم بگیریم ۲و ۵۰۰ گفته فیلم بردار

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
ما هم میخوایم بگیریم ۲و ۵۰۰ گفته فیلم بردار

چقدرخوب گفته فکرکنم قمیتش بالاتر ازیناس

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

اگه تو‌دلت میمونه بعدا عروسیا میری میگی ای کاش فرمالیته داشتم به نظرم بگیر

اگه زیاد برات مهم نیست و یه کلیپ یه دقیقه ای که فوقش بخوای دوبار ببینیش و اون همه هزینه کنی ارزشی برات نداره نگیر

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
چقدرخوب گفته فکرکنم قمیتش بالاتر ازیناس

اره گفت ۲ و ۵۰چ اخه باغ ازخودمونه

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
نداره، به جاش یه چیز خوب بگیر یا یه کاری که دوستداری بکن. 

اخه اینکارو دوست دارم ولی چون خیلی واجبات داریم الان مثل خونه سازی میدونم همه منعمون میکنن

اگه تو‌دلت میمونه بعدا عروسیا میری میگی ای کاش فرمالیته داشتم به نظرم بگیر اگه زیاد برات مهم نیست و ...

اصلا اینکه توی عروسی پخش بشه یا نه واسم مهم نیست!

ولی دوست دارم برای خودم داشته باشم و اینکه باعث میشه توی طبیعت عکسای خوبی هم بگیریم

بجای آتلیه توی فضای باز

من با هزینش اوکیم ولی نمیگیرم چون کلا از تظاهر کردن متنفرمممممممممممممم مگه تئاتره من بدوام اون بدوه بوس کنیم همو فیلم بکیریم😕الان ۷/۸ ساله این فرمالتیه داستانش اینه واقعا به نظرم مسخره است من لباس عروس بپوشم الکی ذوق کنم عروسیمه یعنی؟یا الکی لب دریا بدوام ؟ من درک نمیکنم کلا باز اون سالا که مد شده بود جذاب بو هیجانی بود الان که اینستا همه جا خیلی زیادو مسخره است من متنفرمممممممممممممممممممممممممممممم 

برید یه باغ خوشگل دور افتاده..یه عالم لباس بردار هی عوض کن..بعد با این دوربینای معمولی بگید یکی فیلم بگیره 

چند تا حرکت هم تمرین کنید

بعد فیلم هارو میکس کنید روش آهنگ بذارید😁

والا پول مفته به خدا

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
من با هزینش اوکیم ولی نمیگیرم چون کلا از تظاهر کردن متنفرمممممممممممممم مگه تئاتره من بدوام اون ...

اینم یه نظره .اینجوری ک تو توصیف کردی برای منم مسخره اومد!!!😂

ولی خب عروسی هم همینقدر میتونه مسخره باشه این همه هزینه کنی 

بعد ی شبی ک توی سه ساعت تموم میشع

همه میان وسط میرقصن و تمام

اینجوری نگاه کنیم عروسی و همه مراسماتشم مسخرست مگه نه؟

اصلا اینکه توی عروسی پخش بشه یا نه واسم مهم نیست! ولی دوست دارم برای خودم داشته باشم و اینکه باعث م ...

راهکار منو بخون🙄یه عالم اپلیکیشن هست واسه میکس و تدوین

البته به حرفه ای بودن اونا نمیرسه ها ولی خب