بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه تودلت میمونه بعدا عروسیا میری میگی ای کاش فرمالیته داشتم به نظرم بگیر
اگه زیاد برات مهم نیست و یه کلیپ یه دقیقه ای که فوقش بخوای دوبار ببینیش و اون همه هزینه کنی ارزشی برات نداره نگیر
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
من با هزینش اوکیم ولی نمیگیرم چون کلا از تظاهر کردن متنفرمممممممممممممم مگه تئاتره من بدوام اون بدوه بوس کنیم همو فیلم بکیریم😕الان ۷/۸ ساله این فرمالتیه داستانش اینه واقعا به نظرم مسخره است من لباس عروس بپوشم الکی ذوق کنم عروسیمه یعنی؟یا الکی لب دریا بدوام ؟ من درک نمیکنم کلا باز اون سالا که مد شده بود جذاب بو هیجانی بود الان که اینستا همه جا خیلی زیادو مسخره است من متنفرمممممممممممممممممممممممممممممم
برید یه باغ خوشگل دور افتاده..یه عالم لباس بردار هی عوض کن..بعد با این دوربینای معمولی بگید یکی فیلم بگیره
چند تا حرکت هم تمرین کنید
بعد فیلم هارو میکس کنید روش آهنگ بذارید😁
والا پول مفته به خدا
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
اصلا اینکه توی عروسی پخش بشه یا نه واسم مهم نیست! ولی دوست دارم برای خودم داشته باشم و اینکه باعث م ...
راهکار منو بخون🙄یه عالم اپلیکیشن هست واسه میکس و تدوین
البته به حرفه ای بودن اونا نمیرسه ها ولی خب