2777
2789

یهوووو ۵۰۰تا خیلی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افتادگی رحم و مثانه و سینه میاره برای لاغری خوبه 

شما از کی شنیدی که اینطوره این سوالو باید از متخصصش بپرسی

طناب زدن باعث افتادگی رحم نمیشه اما اگه شما خودتون افتادگی رحم داشته باشین باعث تشدیدش میشه

من خودم سه سال حرفه ای روزانه ساعات خیلی زیادی طناب زدم حتی کوچکترین علائمی از افتادگی رحم ندارم

خواهشا چرت و پرت به خورد مردم ندین مربیای حرفه ای بشنون بهتون میخندن

کاربر جدید نیستم.
شما خیلی سفتی برای همین چیزیت نشده

شما نادون و احمقی باشه مشکلی نیست احمق بمون برازنده تم هست ولی طناب زنای حرفه ای مثل تو احمق نیستن میدونن چخبره اگه مثل تو نادون بودن کلا این ورزش منحل میشد

تو که نفهمی ولی از یه متخصص میپرسیدی و نمیومدی اینجا چرت و پرت به خورد مردم بدی 

کاربر جدید نیستم.
شما نادون و احمقی باشه مشکلی نیست احمق بمون برازنده تم هست ولی طناب زنای حرفه ای مثل تو احمق نیستن م ...

اوووه تو که بافهمی چه طرز حرف زدن خدایی؟؟!!

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

اگ میخوای شکم آب کنی دراز نشست بهتره پیاده روی تند 

طنابم خوبه ولی افتادگی رحم پیش میاد کنده شدن سینه شکم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭