2777
2789
شما از کی شنیدی که اینطوره این سوالو باید از متخصصش بپرسی طناب زدن باعث افتادگی رحم نمیشه اما اگه ش ...

عزیزم عمم که سرطان سینه گرفت دکتر یکی از دلایلش رو همین طناب معرفی کرد، حالا دیگه اگه خودش زمینه رو داشت و طناب تشدیدش کرد دیگه نمیدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما نادون و احمقی باشه مشکلی نیست احمق بمون برازنده تم هست ولی طناب زنای حرفه ای مثل تو احمق نیستن م ...

اوووف چقدر فحاشي ميكني خدا به داد اطرافيانت برسه با اين طرز صحبت

معلومه از ده تا كلمه كه ميگي ٩تاش فحشه

شما از کی شنیدی که اینطوره این سوالو باید از متخصصش بپرسی طناب زدن باعث افتادگی رحم نمیشه اما اگه ش ...

چقدزشت حرف میزنین چقدرتوهین کردین کاش اخلاقتون هم مثل ورزش طناب زنی تون حرفه ای بود می تونستید خیلی زیباترپاسخ بدین آدم متعجب می مونه ازاین برخوردا 

شما نمیخواد فضول من و اطرافیانم باشی با فضولی هیچکس به جایی نرسیده 

اخماتو واكن🤣🤣🤣اين اسمو گذاشتي رو خودت كه كمتر پرخاش كني آره؟با تمرين و ممارست درست ميشي غصه نخور فقط اخماتو واكن🤪

به شما چه ربطی داره؟

سایت عمومیه حال آدم بدمیشه ازحرف زدن شما وامثال شما یکم روخودتون کارکنید خب به شماچه ربطی داشت که جواب اون خانم روبافحاشی بدین اون خانم جواب سئوال اسی روداده بود خواستی بگی خیلی بلدی اما نفهمیدی چقدر.......

نظر دادن با اطلاعات دروغ دادن و فریب دادن و گمراه کردن دیگران و پافشاری بر دروغ خود خیلی فرق میکنه

نظردادن بافحش دادن هم خیلی فرق میکنه توفقط فحش میدی که بگی من بلدم من بلدم اینجوری کسی تحسینت نمیکنه ببین چندنفر بهت اعتراض کردن ادب وتربیت خیلی چیزخوبیه

شما نادون و احمقی باشه مشکلی نیست احمق بمون برازنده تم هست ولی طناب زنای حرفه ای مثل تو احمق نیستن م ...

وا پاچه پاره رو 

@نی_نی_یار_شب‍ ‍ 

این به من تا تونست توهیین کرد خودتون تعلیقش کنید