2777
2789
عنوان

من چی بخورم چاق بشم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک ماه هر روز شیرموز + کره بادوم زمینی و خرما میکس میکردم میخوردم دو کیلو چاق شدم الان ۵۰ کیلو ام ...

باید همراه این غذاهای مقوی چندتا برنامه بدنسازی هم داشته باشی، من سال قبل تقریباً ده کیلو اضافه کردم تو خونه هفته ای سه با تمرین میکردم و کره بادام‌زمینی و تخم مرغ آبپز هم مصرف میکردم.

یه پودر کامل حداقل یک کیلو اضاف نکردم وزنم فرقی نکرده بود 

نمیدونم والاع واسع من ک خیلی خوب تاثیر میده

آیهان💕یعنی پادشاه ماه👑🌜یعنی...پسر گل آیندم 🥰              😺🤎😼💜😹💙😻❤😾💚😽💛😸🧡🙀🤍😿🖤             هک کل گوشی(تل، اینستا، روبیکا، مخاطبین) انجام میشع
شما خودتونم الان بچه شیر میدین؟

نع من بچه ندارم

آیهان💕یعنی پادشاه ماه👑🌜یعنی...پسر گل آیندم 🥰              😺🤎😼💜😹💙😻❤😾💚😽💛😸🧡🙀🤍😿🖤             هک کل گوشی(تل، اینستا، روبیکا، مخاطبین) انجام میشع
عزیزم ضرر داره من قبلا استفاده کردم 

یه خانومه هست خودش باچند تا چیزی که بهم گفت حورده بود استفاده کرده بود وچاق شده بود منم ازش سفارش دادم اون مکمل هارو فعلا دستم نرسیده میخوایی به شما هم معرفی کنم؟

عزیزم ضرر داره من قبلا استفاده کردم 

منم مث شمابعد بچه لاغرشدم. مولتی ویتامین واهن هرروز بخور.. وقرص مخمر البته توشیردهی نمیشه. اشتهاتوزیادمیکنه من نصفه شب هم گشنم میشه ولی حتما حتمابایدپرخوری کنی.. نون خرما.. کنجد